saaaharrr مدیر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 65 عنوان متخصصان بی بی چک لدفن یه لحظه!!!😞😞😁 | مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 54 پست این بی بی چک هاله داره یاتوهم زدم؟؟؟۱۰روز از موعدم گذشته ۴روز پیش بی بی زدممنفی بود این و ب اصرار مامانم زدم اینم بگم زیره ۲ثانیه هاله انداخت الان یعنی کاذبه ؟؟؟؟؟ 1399/02/06 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 منم با فاصله سنی کم موافقم اینطور همزمان با هم سختیشونو میکشی 😁 نه بعد از چندین سال که یکیشون بزر ... دقیقا عزیزم خودمن همینو میگم خوب من که دارم یه بچه رو بزرگ میکنم یکم سختی میکشم دوتارو باهم بزرگ میکنم اخه شکرخدا پسرم خیلیم آرومه خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
پرنسس_جذاب_زیبا عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 898 شیر نخورد بچم الان ۱۱ ماهشه که نشد اگرم بشه یه سال فاصله سنی دارن شوهرم اینجوری دوس دا ... عین دخترمن...ماهم میخاستیم اینکاروکنیم وای حامله نشدم دیگ بخاطرکروناول کردیم
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 عین دخترمن...ماهم میخاستیم اینکاروکنیم وای حامله نشدم دیگ بخاطرکروناول کردیم دخترت چند وقتشه ؟حتما شماهم مثل ما خیلی بچه دوس دارین 😁من فکر میکنم رحمم داره آماده میشه که ۴ روز جلو انداختم 🤔 خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
پرنسس_جذاب_زیبا عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 898 دخترت چند وقتشه ؟ حتما شماهم مثل ما خیلی بچه دوس دارین 😁 من فکر میکنم رحمم داره آماده میشه که ۴ ر ... متل پسرشمارفت تویازده😊اره خیلی
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 متل پسرشمارفت تویازده😊اره خیلی ای جانم خدا حفظش کنه پس هرکی بیشتر بچه آورد 😂انشالله بچه های سالم و صالح نصیبتون بشه عزیزم دعا کن ماه دیگه باردار بشم دقیقا میشه یه سال فاصله سنیشون 😅 خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 ممنون عزیزم دعام کن ک واقعا مثبت باشه❤❤❤😍😍 اسی میشه ی عکس دیگه بدی من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
پرنسس_جذاب_زیبا عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 898 ای جانم خدا حفظش کنه پس هرکی بیشتر بچه آورد 😂 انشالله بچه های سالم و صالح نصیبتون بشه عزی ... 😉موفق باشی
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 😉موفق باشی قربونت عزیزم همچنین 🤗💞 خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
nanayi عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 5542 انشالله که با دیدن بچت روزای سخت و فراموش میکنی و حالت خوب میشه عزیزم مرسی عزیزم😚منم شوهر عاشق بچه ست و همچنین دخترم الان هم به خاطر اونا خوشحالم