2777
2789
عنوان

متخصصان بی بی چک لدفن یه لحظه!!!😞😞😁

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 54 پست
آره گلم  شوهرم دوس داره دوتا بچه ی اول فاصله سنیشون کم باشه از بعد از زایمانم دقیقا ۹ هرماه پ ...

چه عالی من دخترم ۵ سالشه باردارم الان استرس دارم و ناراحتم کاش منم یکم حالم بهتر شه

هاله داره ب نظرم مثبته مبارکه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعلـــه حالا من هاله رو دیـــدم مبارکه😍 همیشه اینطور مواقع باید از دو بی بی استفاده کرد 😁

من یبار دوتا بی بی باهم هاله انداخت پری شدم روز پری هم هاله انداخت حتی فک کنم حاملگی شیمیایی بود واس من

شیربه شیرمیاری عزیزم؟؟؟

شیر نخورد بچم 

الان ۱۱ ماهشه که نشد اگرم بشه یه سال فاصله سنی دارن 

شوهرم اینجوری دوس داره 

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
بعلـــه حالا من هاله رو دیـــدم مبارکه😍 همیشه اینطور مواقع باید از دو بی بی استفاده کرد 😁

اصلافکرشم‌نمیکردم اینجوری بشه چون توی این ۳سال اینقد بی بی منفی دیدم‌کلاناامید بودم اینم مامانم به زور گرفته بود

چه عالی من دخترم ۵ سالشه باردارم الان استرس دارم و ناراحتم کاش منم یکم حالم بهتر شه

نه بابا هم شوهر هم خودم عاشق بچه ایم 

تازه من سر زایمان اولم خیلی اذیت شدم جوری سزارین اورژانسی شدم چون بچم گیر کرده بود ولی بازم بچه دوس دارم 

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
آره گلم  شوهرم دوس داره دوتا بچه ی اول فاصله سنیشون کم باشه از بعد از زایمانم دقیقا ۹ هرماه پ ...

منم با فاصله سنی کم موافقم

اینطور همزمان با هم سختیشونو میکشی 😁

نه بعد از چندین سال که یکیشون بزرگ شد و یکم راحت شدی با بچه بعدی روز از نو روزی از نو 😄

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

انشالله که با دیدن بچت روزای سخت و فراموش میکنی و حالت خوب میشه عزیزم 

اصلافکرشم‌نمیکردم اینجوری بشه چون توی این ۳سال اینقد بی بی منفی دیدم‌کلاناامید بودم اینم مامانم به ز ...

انشالله که خیره

فردا صبح یه بی بی دیگه بزن و به امید خدا اونم مثبت شد برو آزمایش 😍

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد