2777
2789
عنوان

مورد ازدواج خانمهای مشهدی

378 بازدید | 48 پست

سلام اینی که میگم واقعا جدیه. یه موردخانم خیلی لاغر زیبا تحصیلکرده خانواده دار که بخواد با یه اقای چهل ساله با یه دختر هشت نه ساله ازدواج کنه نیازمندیم . بنده خدا خسته شده از تنهایی. شغل و وضعیت تحصلی و اجتماعی شم خوبه . اقا الان دانجو فوق لیسانسه  کار هم داره . سراغ دارین معرفی کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم با این مشخصات چرا باید زن یه مرد ک یبار ازدواج کرده و بچه داره بشه؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چیز دیگه ای نمیخواین؟

همینو بگو🙄

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

چه خوش اشتها😂

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
لاغر زیبا تحصیلکرده بعید میدونم با کسی که یه بچه داره ازدواج کنه شایدم باشه نمیدونم

فقط توقع اون آقا تو حلقم😏😂

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

خانم خوشگل لاغر زیبا باسواد با خانواده گناه نداره بیاد بشه نامادری؟ گناه نداره اول زندگی بشینه به بچه برسه😒😡🤮

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖
2790
2778
2791
2779
2792