2777
2789
همش بهم زل میزنه تامیبینمش تازه خیلی زشته

خب چرا فک میکنی دوسش داری؟ ازیه نگاه 

ماهم یه همسایه داشتیم خیلی زول میزد منم محل نمیدادم میومدجلودرخونمون میشست براهمه همینجوری بود حالم ازش بهم میخورد فقط ازخداخواستم شرش کنده بشه بعدچندماهی رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورش از سگ چشم چشاش سگ داره نیست😂😂😂

😂😂😂😂

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
والا خب.میگه زل میزنه بهم 😁🤣

جس ششمم کیگه این تاپیک فیکه و استارتر داره هرهرهر از ایستگا کردن ما میخنده😂 راضیم ازت اسی

We are creatures of habit break the negative  ones and build positive ones ^-^
منظورش از سگ چشم چشاش سگ داره نیست😂😂😂

😄😄😄

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
چرادست خودم نیس

پس   دست عمته 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
جس ششمم کیگه این تاپیک فیکه و استارتر داره هرهرهر از ایستگا کردن ما میخنده😂 راضیم ازت اسی

دقیقا 😂😂

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

اسکولمون کرده بچه ها 

الکی حرص نخورید 

راست میگی چشاش سگ داره نمیدونم چجوری ازفکرش بیرون بیام

بسم الله 😨 خودتم بدنمیاد بهت خیره بشن اینجوری پیش بری فاتحه دنیاواخرتتومیخونی زشته بخدا خوبه شوهرت به چشمای زن دیگه ای فک کنه؟؟؟؟