2777
2789
بسم الله 😨 خودتم بدنمیاد بهت خیره بشن اینجوری پیش بری فاتحه دنیاواخرتتومیخونی زشته بخدا خوبه شوهرت ...

دروغ نمیگم بخدااون مردازدوردل میبره ازنزدیک زعله

دروغ نمیگم بخدااون مردازدوردل میبره ازنزدیک زعله

چند سالته ؟؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرص نمیخوریم داریم میخندیم دور هم😂😂😂

😂😂😂👌👌

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
29

خواهرم اگه همسرت هرجوری ک هست بزار باشه ... حتی اگه محبت نکنه .. دلیل قانع کننده ای نیس . 

تو برا خودت از این بیشتر گناه جمع نکن .کارت و دونه دونه حرفات لاشون انباری از گناهه...

اونم توی این ماه مبارک ..

سعی کن از فکرایی ک شیطان تو ذهنت میاره دوری کنی.برو نماز بخون قران بخون توبه کن  حتی فکر کردن تو مخ خودتم بزرگترین گناهه دیگه چه برسه به زبون اوردنش مطمعن باش ب حرفم گوش کن دیگه  هم نگاش نکن حتی اگه احساس کردی داره با نگاش تورو میخوره ولی دوری کن و این دفعه هروقت داشتی از بغلش رد میشد جلوش تف کن خودش حساب کار دستش میاد...

ن_به_گناه#