2777
2789
من میگم اصولی نساختن خونمو واسه همینه تو یه خونه ۷۵ متری به کمد دیواری تو سالن فقط اونم خیلی کوچیک ف ...

دیگه باید خودتون تغیرش بدید گلم منم اولش با اینکه نوساز بود کلی کابینت اضافه کردیم ،دسشوییمون بزرگ بود کلی کمد و قفسه زدیم توش خداییش راضیم با اینکه کوچیکه فقط مهمون اومدنی سخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه باید خودتون تغیرش بدید گلم منم اولش با اینکه نوساز بود کلی کابینت اضافه کردیم ،دسشوییمون بزرگ ب ...

خونمون واحد بالایی خونه پدر شوهرمه اونا ساختن .میخوام زودتر بریم از اینجا ولی با وجود قیمت های نجومی خونه خیلی سخت شده

خونمون واحد بالایی خونه پدر شوهرمه اونا ساختن .میخوام زودتر بریم از اینجا ولی با وجود قیمت های نجومی ...

اره خونه مارو پونصدو خورده ای میخرن ولی باز بخواییم پاشیم میریم زیر قسط ک شوهرم دوس نداره در نتیجه فعلا داریم میسازیم تا ببینیم میشه یکم پایینتر از پیروزی جایی رو با شرایط بهتر پیدا کرد،جات خوبه فعلا بشین 

امیدوارم .کلی انرژی های خوب واستون میخوام 

همچنین برای شما عزیزم🙏      

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
اره فعلا نمیتونم .بالاخره همین که اجاره نمیدیم خیلیه

ببخشید عزیزم این استیکرا خود بخود اضافه شدن الان دیدم

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن
موندم تخت خودمو جمع کنم یا مال بچرو چون پسرم سه سالشه باید جدا بخوابه 

فقط وقتی جدا میخوابه 

بردن و آموردن وسایل خوابش راحتره ، تا حابه جایی و مهن کردن لحاف تشک برای خودتون

پیشنهاد میکنم تخت بچه رو جمع کن ، خودت اذیت میشی

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش