2777
2789
من دوتا بچه دارم وسایلشونم تو همون اتاقیه که وسایل خودمم هست تخت و کمد و همه چیز

حتما اتاقت بزرگه واسه من ده متره البته هنوز بچه نداریم به سختی جای میز ارایش و کمد و تخت دادیم تازه جای پاتختی هم ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اتاق دیگه نباید تخت بزاری ، چون واقعا حا نمیشه برای بقبه وسایل البته به سایز اتاق هم بستگی داره ...

موندم تخت خودمو جمع کنم یا مال بچرو چون پسرم سه سالشه باید جدا بخوابه 

اگه یه خوابه خونتون اصلا نباید وسایل اضافه بگیری.مختصر و مفید باید باشه وسایلت.ما فعلا دو خوابیم اما رهن کردیم.با این وضع گرونی احتمالا سال بعد یه خواب رهن کنیم.فعلا بچه ندارم

من داشتم خیلی عذاب بود تختم رو فروختم اتاق رو کردم برای نینی ولی کلا خیلی جام کوچیک بود  انقد ...

مرسی عزیزم امیدوارم خدا مشکل همه رو حل کنه خونه من ۷۰ متره ولی چون اصولی ساخته نشده تک خوابس .کلافم

من چی بگم تو خونه ۵۰ متری آشپزخونه اندازه لونه موش و به شدت گرم

غصه دارم وقتی تابستون میشه

اتاق خواب سگی و کوچیک

همه چیز با بدبختی 

اصلا نمیشه راه رفت همش میخورم به در و دیوار😑

😃 خدا را شکر تو این شرایط و این همه سختی یکی از نعمتهای خدا هست که شامل حال همه بنده هاش میشه...مرگ را میگم تو این دوره نعمته!
مرسی عزیزم امیدوارم خدا مشکل همه رو حل کنه خونه من ۷۰ متره ولی چون اصولی ساخته نشده تک خوابس .کلافم

خونه من ۴۵متره گلی دیگه ببین من چی میکشم ،فقط چون جاش خوبه و حوصله قسط نداریم نمیفروشیم

من چی بگم تو خونه ۵۰ متری آشپزخونه اندازه لونه موش و به شدت گرم غصه دارم وقتی تابستون میشه اتاق خو ...

خونه هایی میبینم با پنجاه متر انقد انرژی مثبت داره خونشون غصم میگیره 

منم الان تو 75 متریم ولی خونمو دوست دارم کوچیکه و دردسرهای دیگه داره ولی از هرچی الان توی این اوضاع بهتره

بچه هام اتاق دارن ولی تو پذیرایی میخوابن جلوی تلویزیون