2777
2789
عنوان

خانومای روزه دار

79 بازدید | 11 پست

سلام به همیگتون...روزه هاتون قبول درگاه حق...عزیزان میشه موقع افطارمنودعاکنید...مدتی هست دنبال یه کاری هستم که همش گیرتوش میفته...میشه بادل پاکتون منودعاکنیداون کاربرام جوربشه عشقا؟.... من خودم عذرپزشکی دارم ونمیتونم روزه بگیرم....منم سرنمازم دعاتون میکنم هرکسی که برام دعابخونه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم...خیلییییییی به دعای خیرتون محتاجم.....دعام درحق دیگران همیشه میگیره اماخودم 😔😔😔😔لطفا لطفا لطفا منوبی نصیب نذارید....هرکسی که دعاکرد....اسمشوباحاحتش برام بفرسته که براش صلوات بفرستم ....برای تک تک تون به نیت ۱۴ معصوم صلوات میفرستم.....ممنونم از تک تکتون....

من سعی میکنم واسه همه نی نی سایتیا دعا کنم .

انشالله مشکلت حل میشه عزیزم 🌸

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برات صلوات میفرستم ...

ممنون 🌸

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز