2777
2789
من موهام فره عاشق شونم  همیشه هم چتری هامو رسیدگی می کنم و بیرونن فر بنظر من خیلی خ ...

چتری با مو فرفری چجوری میزنی  از منم فره چتری دوس دارم بزنم ولی صاف پایین وانمیسته که ،سیخ میشع  چیکار میکنی؟ 

نصف مردم دنیا شب که میشه فکر می کنن دلتنگن💔 
اره اتفاقا از موهاش خیلی ها عکس گرفتن ی بار تو ی زیارت گاه ی خانمه گیر داده بود این موهای خودش نیست ...

😂😂😂😂واه این چه کاریه

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چتری با مو فرفری چجوری میزنی   از منم فره چتری دوس دارم بزنم ولی صاف پایین وانمیسته که ،سیخ می ...

چتری مو کج میزارم 

یه طرف

بعدشم همیشه یا ژل دارم یا کرم مو

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلامت باشی عزیزم ولی خیلی کلک شده میفهمه از بس دردش میگیره شاید ۳ روزی ی بار شونه کنم اونم با گره با ...

هرروز بذاره شونه بزنی گره نمیشع خواهرزاده منم موهاش کاملن لختتو صافه ولی همش گره میشه خواهرم اینقدر حرصش گرف رف کوتاهه کوتاه کررد  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چه روغنی بزنیم بعد به نظرت چرب و زشت نمیشه موهاش

روغن نارگیل ارگان فندق زیتون نه خیلی کم بزن چرب نشه اگه نم داره بزنی که بهتره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بگو خودش واکنش نشون بده  بعدشم بچت مهم تره

بچه است وقت عروسیا همش وسط مجلس میپره از ذوق همه می بیننش منم که نمیتونم همش بگیرمش که بره به خودش باید بگم هرکی دست کرد تو موهاش جیع بزنه  

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
اتو نمیکشی؟

نه گلم اصلن

یه مدت اتو از دستم نمی افتاد ولی الان هفت هشت ماهی هست اتو که اصلن اصلن ، سشوارم چند بار فقط در حد اینکه زودتر خشک شه 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
منم مث توام😶😶😶🖐🖐🖐😐😐😐

ولی ما موفرفریا ببعیا جذاب تریم با حال تریم خاستنی تریم😂😂😂

ــ

ـ

ستاد روحیه دهی ب ببعیای سیم ظرفشویی😂

میشه واسه حل مشکلم و آرامش دلم یه صلوات بفرستین؟❤
@miss_maaahsaaa     یک عدد موفرفری😍

تدا بشم عزیزم😍😍💋💋💋❤❤

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

فقط و فقط روغن آرگان👌عالیه عالی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)