2777
2789
موهای من داغونه هم فر و هم وز وحشتناک! فقط وقتی از حموم میام تا نیم ساعت عالیه بعد وز میشه و ده بیست ...

موهای من بعد حمام خیلی خوشگلن البته تا وقتی شونه نزدم. بعدش غرش نصفه نیمه میشه،وز میشه

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

الهی دورت بگردم من خودم یه فرفری ام که 36 ساله دارم شون !  تازه ما بچه بودیم یکی نمی گفت چی ...

من خودمم موهام فره 😂

ولی بچه 3 ساله مگه میشینه موهاشو گره بار کن بزتم؟بزور گره باز کن میزنم بعد روشو روغن بادام میزنم خوشگل میشه😊

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کرم موی خوبه؟ و چه نرم کننده ای؟

من خودم چند تایی امتحان کردم ، بعضیا شون مواد مضر دارن

کرم موی مکس لیدی خوبه ، اگه گیر بیاری

برای مارک این مواد توی پیجای مراقبت از موی فر بگردی چیزاش خوبی معرفی می کنن

مثلن شامپو تراست رو خیلی دیدم استفاده کردن ،

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
ای بابا جدی برخورد کن ، یا بگو  خودش بزنه به داد و بیداد ! هههه والا بخودا انگاری اسباب بازی پی ...

چی میتونم بگم ناراحت میشن 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

سلام منم موهام فره ولی درشته موی فرو نباید کوتاه کرد شونه هم تا حموم بعدی نباید بکنی من بعدازحمو م موقعهایی که حوصله دارم موس یانسی شماره ۴ استفاده میکنم خیلی عالیه موهام خشک نمیشه تاحموم بعدی هم حالتش میمونه هردوهفنه هم یه بارروغن زیتون میزنم خیلی نرم میشه

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
   هر جا بره همینه قضیه همه دست میکنن تو موهاش  آخه فرهاش سیم تلفنی هست انگشت میره ...

آره والا 

مام پارکو اینا میریم چند دفه این دختر 17 18 ساله ها میگفتن یه عکس با دخترت بگیریم وایی توروخدا موهاتو بده ما😂😂حالا خودشون موهاشون لخت من به موهای اونا حسودیم میشد😂

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
نامرد 😢😢😢😢دلم خواست واقعا  خدا حفظش کنه صدقه بده براش حتما

😊😍حتما

باشه بسه دیگه کمتر دلمو اب کن 😣

عزیزم 

ولی خودش خیلی اذیت میشه من با زور دارم موهاش رو مراقبت میکنم تا بزرگتر بشه و خودش از پسش بر بیاد

ای خدا دورش بگردم  ماشاالله  هزار الله اکبر براش اسپند دود کن مامانش

😊😍😍😘😘 چشم عزیزم

آره والا  مام پارکو اینا میریم چند دفه این دختر 17 18 ساله ها میگفتن یه عکس با دخترت بگیریم وا ...

اره اتفاقا از موهاش خیلی ها عکس گرفتن

ی بار تو ی زیارت گاه ی خانمه گیر داده بود این موهای خودش نیست هی موهاش رو چک میکرد گفتم مگه مهمه برات که موهای خودش هست یا نه ولش کن بچه رو

عزیزم  ولی خودش خیلی اذیت میشه من با زور دارم موهاش رو مراقبت میکنم تا بزرگتر بشه و خودش از پس ...

من چرا اومدم تو این تاپیک واقعا 😂

خیلیییییییییی دلم خواست 

خدا حفظش کنه 

موهای پسر من صافه انقدر دستمو میکنم توش بهمش میریزم عادت داره چیزی نمیگه وای الان حس حامله هارو دارم ک ب ی چی ویار کردن😂