2777
2789
روغن ها زیاد برای موی فر مناسب نیستن اینو توی پیجا خوندم  مو رو سنگین و فر رو باز می کنن ...

من میخوام ی چیزی بزنم به موهاش که بفد ۳ روز که دوبتره بخوام شونه کنم ی کمی مرتب مونده باشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
نه متاسفانه آخه ۳ روزی ی بار با شوته دندونه درشت که گره هاش لاز نمیشه

الهیییییییییی بگردم خب دردش میاد

من عکس شونه مو بزارم می بینی چیکار میکنی با بچه ! هههه

توی حموم نرم کننده زیاد بزن ، آروم با دستت اول گره هاشو باز کن و خیلی آروم شونه کن ولی خواهشن شونه دندونه درشت 

بخدا فرهاشو با شونه کردن فقط خراب و گره هاشو بیشتر می کنی

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چشام قلبی قلبی شد

😀اگه بدونی چقد رسیدگیش اونم واسه بچه که نمیذاره سخته اوف

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
ی دختر دارم با موهای خیلی فرفری که نمیذاره شونه کنم نمیذاره روغن بزنم به زور تو حمام ترم کننده میزنم ...

عزیزم چه موهای خوشگلی داره موهاشو اصلا کوتاه نکن بذار موهاش بلند بشه خوشگلتر نازتر میشه منم از این موها دوست دارم‌😊🖒

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
از اینم قشنگتر میشه وقتی بذاره به موهاش برسم لینجا فقط بعد حمام روغن نارگیل زدم ولی از بس نمیذاره شو ...

خب چرا کوتاهش کردی؟ موی فر باید بلند باشه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
من میخوام ی چیزی بزنم به موهاش که بفد ۳ روز که دوبتره بخوام شونه کنم ی کمی مرتب مونده باشه

توی حموم نرم کننده ی مناسب

بعد از حموم کرم مو

وای خداااااااااااااااااااات دلم ضعف رفت حتما حتما حتمااااا اسپند براش دود کن صدقه بده

فدات بشم عزیزم

بخاطر موهاش تو عروسی ها هز کی میرسه دست میکنه تو موهاش دخترمم بدش میاد اخراش دیگه موهاش رو میکشه میریزه به هم

وای خدایاااا قبول نیسسسست  همتون دختر مو فرفری دارید  پس ما چی اخه اه

😂😂😂 انشالله قسمتت شه

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
فدات بشم عزیزم بخاطر موهاش تو عروسی ها هز کی میرسه دست میکنه تو موهاش دخترمم بدش میاد اخراش دیگه مو ...

یادم باشه هیچ وقت با ی بچه ی مو فرفری همچین کاری نکنم 😂😂ولی باور کن از تو عکسم دلم خواست دستمو بکنم‌توش 

😀اگه بدونی چقد رسیدگیش اونم واسه بچه که نمیذاره سخته اوف

الهی دورت بگردم من خودم یه فرفری ام که 36 ساله دارم شون ! 

تازه ما بچه بودیم یکی نمی گفت چیکار کنیم 

همش با زور و بلا می شستم گره موهامو باز میکردم

این مواد نگهداری هم چیزی نبود که در دسترس باشه و بزنیم و راحت تر باشیم

والا چقدر موهام با شونه و برس می رفت

الانشم مامان دوتا بچه ام به زور برسم به موهام رسیدگی کنم ولی زیبایی خرج داره ! زمان گذاشتن میخواد خب 

فدات بشم عزیزم بخاطر موهاش تو عروسی ها هز کی میرسه دست میکنه تو موهاش دخترمم بدش میاد اخراش دیگه مو ...

ای بابا جدی برخورد کن ، یا بگو  خودش بزنه به داد و بیداد ! هههه والا بخودا انگاری اسباب بازی پیدا کردن 

یادم باشه هیچ وقت با ی بچه ی مو فرفری همچین کاری نکنم 😂😂ولی باور کن از تو عکسم دلم خواست دستمو بکن ...

هر جا بره همینه قضیه همه دست میکنن تو موهاش 

آخه فرهاش سیم تلفنی هست انگشت میره ت حلقه های موش