2777
2789
ی دختر دارم با موهای خیلی فرفری که نمیذاره شونه کنم نمیذاره روغن بزنم به زور تو حمام ترم کننده میزنم ...

خیلی نازه خدا برات نگهداره شونه دندونه درشت بگیر موقه شونه زدن به شونه یواشکی روغن بمال بعد شونه کن نفهمه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی دختر دارم با موهای خیلی فرفری که نمیذاره شونه کنم نمیذاره روغن بزنم به زور تو حمام ترم کننده میزنم ...

خیلی خوشگله😍

واقعا دلرباس😍😍

بذارید همینطوری بمونه😍😍😍

یهو چشم وا کردیم دیدیم‌....دلمون واسش مثل برگای پاییزی ریخت♡                    ☆Ceeport☆                                         میتونیم خیلی قوی باشیم،میتونیم هر مسئله ای رو مدیریت کنیم،صبور باشیم،پیش بریم،کافیه ب خودت اعتماد کنی♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
خیلی نازه خدا برات نگهداره شونه دندونه درشت بگیر موقه شونه زدن به شونه یواشکی روغن بمال بعد شونه کن ...

چه روغنی بزنیم بعد به نظرت چرب و زشت نمیشه موهاش

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

برای نگهداری خوب از فر مو ، نباید با حوله های پشمی آبشو بعد حموم گرفت

یه دونه از شال نخی های قدیمی تون رو بردارید و همیشه با اون آب مو رو بعد حموم بگیرید

مو رو نچلونید !!! 

برای آبگیری هم اسکرانچ کنید 

وقتی کمی آب مو رو گرفتین ، کرم مو بزنین

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

موهای من داغونه هم فر و هم وز وحشتناک! فقط وقتی از حموم میام تا نیم ساعت عالیه بعد وز میشه و ده بیست برابر میسه حجمش! الان یه روغن ارگان کیس بیوتی خریدم عین چسبه ولی چند ساعت بعد موهام سنگین میشن و میچسبن به کله ام خیلی عالیه

خیلی نازه خدا برات نگهداره شونه دندونه درشت بگیر موقه شونه زدن به شونه یواشکی روغن بمال بعد شونه کن ...

سلامت باشی عزیزم ولی خیلی کلک شده میفهمه از بس دردش میگیره شاید ۳ روزی ی بار شونه کنم اونم با گره باز کن

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
از اینم قشنگتر میشه وقتی بذاره به موهاش برسم لینجا فقط بعد حمام روغن نارگیل زدم ولی از بس نمیذاره شو ...

روغن ها زیاد برای موی فر مناسب نیستن

اینو توی پیجا خوندم 

مو رو سنگین و فر رو باز می کنن

ژل یا کرم مو بزنید

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

یک عدد فرفریه اذیت کن😩

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

وااای چقدر موهاش خوشگله. منم دوس داشتم پسرم مو فرفری بشه ولی نشد

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

وای خداااااااااااااااااااات دلم ضعف رفت حتما حتما حتمااااا اسپند براش دود کن صدقه بده