2777
2789
ودرنهایت اونام کاری میکنن اگر اسم خودتم یادت رفت یادت نره ک اینو نباید بگی

اگه انقدر اخلاقهاتون بهم نمیخوره فقط با یه علاقه خالی نمیشه زندگی شروع کرد نامزدی واسه همین شناخت ها هست چرا بهم نمیزنی نامزدیتو؟

اصلا دنبال این نیست منتشو بکشی ک

چندتا نظر قبلتر گفتی دوست نداره شخصیت کلیشهای داشته باشه اتفاقا بهش بگو تمام کلماتی که به کار میبره و این ادا اطوار های من دانشمندم و تو خنگی تیپیکال ترین حالت پسرهای ۶۷ ۶۸ هستس مخثوصا اون پسرهایی که با دوست دختر خیلی کوچیکتر از خودشون یا چند سال بزرگتر از خودشونن.اون با این حالت که تو از اون تنبلتر هستی توی خودش هی بیشتر احساس دانایی و قدرت میکنه و نصف پیشرفتش برای همینه اگه الان تو چهارتا زیبان بلد بودی اون احساس کمبود میکرد و عقب نشینی میکرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی؟ نه منطق مطلق درسته نه احساس مطلق.. از نظر من میشه معیار هارو با منطق انتخاب کرد اما رفتار احساسی خیلی بهتر از رفتارمنطقیه مطلقه.. این چه وضعشه دیگه یعنی چون اون دوست نداره از فضای مجازی استفاده کنه شما هم نباید استفاده کنی؟ بگو اگه اینقدر منطقت قویه پس باید منطقی فکرکنی که من دوست دارم احساسی زندگی کنم کامل نباشم و یه وقتایی هم اشتباه کنم و قبولش کنی

به نظرم اول از همه برای خودت ارزش قائل باش و چون حالا دوستش دارم بچه بازی نگیر و هی خوشت نیاد که مثل یه بچه که تازه داره حرف زدن یاد میگیره و اشتباه میگه و بزرگتراش ازش ایراد میگیرن و بچه ناخودآگاه فکر میکنه اینکارش بامزه اس عادت نکن که هی اون ایراداتو بگیره و ت  هم بگی وای خسته شدم از این کارات و ال و بل 

حد و حدود رفتارش و مشخص کن هی بحث کلامی نکن وقتی یکبار میگه فلان رفتار مودبانه تره فقط رفتارت و باهاش کمی سرد  کن و به رفتار و کار خودت اگه واقعا اشتباه نیست ادامه بده تا بفهمه اون اگه یکی شکل خودش میخواد نباید تو رو تغییر بده باید بره یکی اون شکلی پیدا کنه وگرنه تو رو همینطور که هستی باید دوست داشته باشه والسلام

بازم دست من جون نداره حریف هیکل اون نمیشه ک نهایتش من تمام سعیمو بکنم انگار دارم قلقلکش میدم

پس هنوزم ماساژ بلد نیستی که ماساژ به قدرت و هیکل نیست اتفاقا انرژی دست خانم ها چندین برابر آقایون هست اما مهم انجام درست ماساژ هست

عزیزم انقدر که خودت و دیگه کم‌میبینی و اونو واقعا پذیرفتی واسه خیلی عاقلتر بودن و خودت و پر از کمبود و ایراد میبینی مطمئن باش بهت آسیب میزنه اگه یک آدمی کنارت بود دوتا بال و پر بهت میداد و الان انقدر اعتماد به نفس داشتی که اصلا فکرشو نمیکردی 

فکر کن ده سال دیگه میخوای مادر بچه این آدم باشی میشی از ایما که بچشون فکر میکنه یک مادر پر از ایراد داره و بابا دانای کل و تازه بدتر از اون فکر کن بچه هم‌لنگه باباش باشه و تو هم این نقطه ضعف رو نسب به بچه هم داشته باشی راه بره و ازت ایراد بگیره به نظرم حل کن این مسائل رو نذار سر سری عمرت بگذره دو روز با قهر و ناز و ادا دو روز با عشق و عاشقی و ... عاقل باش

من تازه اومدم خوندم دوست عزیز اون خوب میدونه رو در رو بهتر موضوع حل میشه تا اینکه بخواد پشت گوشی اون بنویسه تو بنویسی  یکم غرورتو بزار زیر پات از چی میترسی شما ک شوهرت و خوب میشناسی فقط داره ازت سوال میکنه جوابشو منطقی بده نیاز به اینکارا نیست درضمن تا زمان نری خونه خودت این حساسیت ها هست چون متاسفانه توجامعه ما اینجوری افتاده بری خونش زیر یه سقف بهتر میشه شناخت بیشتری نسبت بهت پیدا میکنه و شما هم کمتر سخت بگیر شوهر من دوسال خونه داریم تا ناراحتی پیش بیاد مثل کودک خردسال قهرمیکنه ببین چه متین داره باهات همکلام میشه اینا سیاست نیس نمیخواد دراز مدت بشه قهرتون قدر زندگی و همسرتو بیشتر بدون بنظرت زندگیت بهتره و واجب تر یا مجازی 

شایدفردایی نباشدقدر همدیگرو بدونید 

همیشه انتظار نداشته باش که اون کوتاه بیاد  یبارم شما کوتاه بیا   بنده خدا اشتباه نکرده مرد شده که زن بگیره فقط  نظر شما مهم باشه اونم مرد یچیزایی خوبه به خواسته اون باشه اونم نظر ایشون و شما باید در اولویت بزاری ن دوست و ن پخانواده چون شما قراره تا اخر عمر زیر یک سقف با ایشون زندگی کنید نه دوست تون و نه خانوادتون ک نظر اونا مهم باشه پس به نظر هم احترام بزارین تا به نظر شما هم با احترام مقابل بشه دوست گلم زندگی پستی و بالایی زیادی داره شما هنوز اول راه هسین فکر نکن قراره تا اخر اینجوری باشه اصلابه مرور زمان با رفتار خودتون طرف مقابل و تغییر میدین حالا بستگی به رفتار شما داره ک چجوری باشه خوب باشی عالی برخورد میبینی بد باشه بدترشو میبینی چرخش برمیگرده به اخلاق خودت  مردا دقیقا واردزندگی زن و شوهری که میشن مثل کودکی ک وارد زندگی میشن هر طور برخورد کنی یادمیگیره ازت پس خوب برخورد کن که عالی تحویل بگیری

اول اینکه برای رابطتون حریم شخصی قائل باشید چون این رابطه یه رابطه دونفره اس نه همگانی که اسکرین میگیرین میزارین ملت در جریان جیک و پوک زندگبتون باشین......این واقعاااااا زننده اس و توهین به شعور طرف مقابلتونه

دوم اینکه واقعا خیلی رو مخه که همش دنبال یه نکته باشین برای کشمکش

ثالثا که شما به یه غلط میکنی عزیزم میگی توهین اما هیچ حواست نیست که این پیله کردن و گیر دادن خودش یه توهین اساسی به شعور خودته و اینکه این اسکرین گرفتن و پخش کردن یه توهین اسااااسی تر به شعور خودتون و طرف مقابله

ببخشید که یکم تند صحبت کردم اما درجواب این تایپیک و این اسکرینا و این حرفا فقط همین جوابا براتون به ذهنم رسید

ولی خب با همه اینمدلیه حتی پدرمادرش با من خیلی مدارامیکنه تازه😕

خیلی داری بدگویی میکنی ازش

زن و شوهر باید حجاب هم باشن

به بقیه چه ربطی داره که شوهر شما چه اخلاقایی داره؟بدونن کمکی به شما میشه؟