مادر شوهر یه جور میگه جاری یه جور خواهر شوهر یه جور شوهر یه جور احساس میکنم شدم عروسک خیمه شب بازی تازه ۲ ماه عروسی کردم رابطم با شوهرم بد شده انقد که همه یه چیزی تو گوشم میخونن در باره همه چی جاری میگه میخوام به شوهرت بگم مثل من تو مهمونی ها روسری تو دربیاری مشروب بخوری بقیه خانواده شوهرم مذهبی هستن خودمم هستم من میترسم به شوهرم بگه روش تاثیر بذاره این یه نمونش احساس میکنم زندگیم تحت خطره موندم چی کار کنم
به حرف عقل ومنطق خودت،،دلت...وبزرگتری که خیر خواهت باشه،نه جاری و.....
در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹. آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍 این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞 مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖. کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
وا خوب جلوش وایسا به اون چه ربطی داره که شما روسری می پوشی یا هر چیز دیگه بگو بدن خودمه دوست ندارم من خانواده شوهرم مذهبی نیستن اوایل بهم پیشنهاد میکردن که مثل اونا باشم ولی من کار خودمو میکردم میگفتم این جوری راحت ترم الانم ی موقع هایی میگن من جای تو پختم ولی من اهمیت نمیدم یا مردشون دست دراز میکردن واسه دست دادن میگفتم من دست نمیدم خودت باید بتونی عقایدت حفظ کنی
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
عزیزم به هیچ عنوان حرف کسی رو گوش نده فقط با مادرت مشورت کن من حرف جاری مو گوش دادم یه دعوا بزدگ راه افتاد
دومین کاربریمه چرا ترکیدم نمیدونم 😟😞😶خداجون مشکل همه رو حل کن ❤توتنهایی تموم زندگیمی 😗کنارت آرزویی کم ندارم 😉عشق دارم چه عشقی نیومده روی دستش ❤💍👠👡💄💗💖💜💛M😍A
گفت مامان همش پشت خانوادت حرف میزنه بهش بگو چی میخوای از جونم منم رفتم با مادرشوهرم دعوا کردم نگو جاری خانوم الکی گفته بینمون دعوا راه افتاد ۴ ماه قهر بودیم باهم
دومین کاربریمه چرا ترکیدم نمیدونم 😟😞😶خداجون مشکل همه رو حل کن ❤توتنهایی تموم زندگیمی 😗کنارت آرزویی کم ندارم 😉عشق دارم چه عشقی نیومده روی دستش ❤💍👠👡💄💗💖💜💛M😍A