2777
2789

واسه خانوما دبیری خیلی بهتره

من پدرم رییس بانکه میدونم سختی هاشو همیشه میگه واسه دختر خوب نیست

پرستاری هم خوبه دیگه میشی کادر درمان ولی کار سختی داره انصافا هم روحی هم جسمی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه خانوما دبیری خیلی بهتره من پدرم رییس بانکه میدونم سختی هاشو همیشه میگه واسه دختر خوب نیست پرس ...

مثلا چه سختی هایی?

من خودم علاقم به پرستاری هست ولی دیگه میدونم که نمیتونم چیزی بیارم

وخدایی که به شدت کافیست..  
واسه خانوما دبیری خیلی بهتره من پدرم رییس بانکه میدونم سختی هاشو همیشه میگه واسه دختر خوب نیست پرس ...

اینم اره . یکی از اقوام ما خودش معلم هست خواهرش هم هوشبر. گفته بود که اشتباه کردم العان تو معلمی خیلی خوبه .پشیمون هست به همین خاطر من موندم کدوم رو انتخاب کنم . دنبال علاقه یا عقل میگه ?

مثلا چه سختی هایی? من خودم علاقم به پرستاری هست ولی دیگه میدونم که نمیتونم چیزی بیارم

مثلا اینکه اصلا تعطیلی نداری حتی تابستون 

فقط چند روز اول عید تعطیل هستی و تعطیل های رسمی

باید مرخصی هاتو نری یه جا جمع کنی تا بتونی بری مسافرت 

هر روز تا ساعت 3 سرکاری 

ممکنه بعضی روزا بعد از ظهرا هم رییس بگه بیا سرکار مثلا ساعت 4تا7

عمه های  من دبیرهستن و خیلی راضین به خاطر جو خوبی که داره و همه خانم هستن و میتونی تا ساعت مشخصی کار کنی و بقیه اوقات کنار خانواده باشی 

البته علاقه هم خیلی مهمه چون با نسل جوان باید در ارتباط باشی

یکی از اقوام کارمند بانک هست و همیشه میگه به خاطر سختی که داره برای آقایون بهتره

منم اولویت اولم دبیری هست

سلیقه ها متفاوته و هر شغلی سختی خودش رو داره

موفق باشیدعزیزم

اینم اره . یکی از اقوام ما خودش معلم هست خواهرش هم هوشبر. گفته بود که اشتباه کردم العان تو معلمی خیل ...

ببین کلا کادر درمان زندگی سختی دارن 

یکی از اشناهای ما پزشک بود اینقدر محو کارش شده بود(چاره ای هم نداشت بیچاره/خب کار سختی داره)نفهمیده بود همسرش بهش خیانت میکنه.

یادت باشه علاقه خیلی مهمه ولی تو قراره در اینده هم همسر باشی هم مادر اونا رو هم در نظر بگیر

عمه های  من دبیرهستن و خیلی راضین به خاطر جو خوبی که داره و همه خانم هستن و میتونی تا ساعت مشخص ...

من خانوادم بخواطر اینکه طرح هارو باید داخل روستا یا شهر دیگه باشی مخالف هستن من خودم بدم نمیاد.ممنون عزیزم شما هم موفق باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز