2777
2789
ببین کلا کادر درمان زندگی سختی دارن  یکی از اشناهای ما پزشک بود اینقدر محو کارش شده بود(چاره ا ...

اره اینم درسته . ولی همه اقوام ما رشته تجربی هستن و کلا شاخه های تجربی نه پیرا .العان میگن که نه بدرد نمیخوره باید پزشکی میرفتیم و... خانوادمم تحت نظر های اونا میگن که باید پزشکی یا زیر شاخه هاشو قبول بشی وگرنه نمیزاریم بری دانشگاه.من العان واقعا سر در گم هستم متاسفانه خیلی کم هم خوندم نمیدونم باید چه کاری انجام بدم

وخدایی که به شدت کافیست..  

بله  عزیزم این شرایط هم سخته 

ولی یادتون باشه هر شغلی مخصوصا استخدام رسمی به راحتی به دست نمیاد

عمه های منم برای گذراندن دوران تدریس در روستا پدر بزرگ و مادربزرگم  بالاجبار اونجارفتن زندگی کردن تا وقتی دوره اش شد

و سختی زیادی کشیدن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره اینم درسته . ولی همه اقوام ما رشته تجربی هستن و کلا شاخه های تجربی نه پیرا .العان میگن که نه بدر ...

ببین باور کن الان یه جو درست شده از رشته های پزشکی و دندون و دارو

من خیلییییییی راجع بهشون تحقیق کردم نه از دانشجوهای این رشته ها(چون اکثرشون اطلاعات درستی نمیدن تقریبا میشه گفت از ارزوهاشون میگن تا واقعیت) بلکه از کساییکه یه عمره پزشک و دندون پزشکن واقعا اون زندگی رویایی ای که همه تو ذهنشون ساختن در مورد درامد اینا اصلااا صحیح نیست در مورد یه سری هاشون درسته واقعا چون واقعا کاربلدن اما در مورد اکثریت نه

من دانشگاه فرهنگیانو میگم رتبم زیاد خوب نبود  ولی بیشتر از هر کاری عشق معلمی دارم

منم منظورم همون بود چه سوالایی میکنن?

میشه اگه اصلاع دارید راهنماییم کنید

بله  عزیزم این شرایط هم سخته  ولی یادتون باشه هر شغلی مخصوصا استخدام رسمی به راحتی به دست ...

بله هر چیزی سختی خودشو داره

شما میدونید دورش چقدر هست?

ببین باور کن الان یه جو درست شده از رشته های پزشکی و دندون و دارو من خیلییییییی راجع بهشون تحقیق کر ...

منم همینو میگم فقط ظاهر زندگیشونو میبینن. من خودم نه ولی یکی از اقوام که با دکتر ها رفت و امد دارند مگه که نه فقط و فقط پزشکی 

منم منظورم همون بود چه سوالایی میکنن? میشه اگه اصلاع دارید راهنماییم کنید

سرچ کن مصاحبه دانشگا فرهنگیان

سوالاشو میاره

تقریبا هر چیزی ک خونده بودمو پرسیدن نماز و راهپیمایب رفتن و روابط اجتماعی 

سوالاشو سرچ کن میاره

منم همینو میگم فقط ظاهر زندگیشونو میبینن. من خودم نه ولی یکی از اقوام که با دکتر ها رفت و امد دارند ...

ما تو اقوام دو تا پزشک داریم

یکیشون رفته تو حوزه اموزش و پرورش و کلا طبابت نمیکنه دیگه

یکیشونم تو فکر تاسیس یه موسسه است چون میگه درامدم به اندازه سختی درسی که خوندم نیست و قانع نیستم

یه چیزی هم که مهمه تو این رشته سر و زبون داشتنه به حدی که میتونم بگم بعضی از پزشکا واقعا نون زبونشونو میخورن تا علم!!