2777
2789
عنوان

جنین از هفته چند بالا میاد از لگن؟

12351 بازدید | 24 پست

سلام من هفته۲۱ هستم و جفتمم قدامی.حرکات جنین رو حس میکنم اما خیلی پایینتر از ناف .مثل زیر دل .فکر میکردم الان حداقل وسط شکم یا نزدیک ناف باید باشه اما خیلی پایین بنظرم.برا شماهم همینطوره؟

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان طبیعیه  بچه بیشتر سمت چپ اون پایین حسش میکنی  کم کم میاد بالاتر

ممنون،فکر کردم چون جفتم قدامی اینطوریم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

من هفته ۲۳ هستم توی این ۲۳ هفته کلا سمت چپ زیر شکمم بود دیشب برای اولین بار کنار نافم حرکت کرد 

پس زود هنوز بالا حرکت کنه.انشاالله نی نیتون سلامت بدنیا بیاد

ای جونم .قدمش خیر باشه براتون 😍😘

انشاالله همه نی نی ها سلامت بدنیا بیان😘😍

چرا؟

اینکه یه نفر از وجود خودته،یه موجود زنده توی دلته و تو حسش میکنی

اینکه تو صاحبشی

اینکه تکیه گاهشی

اینکه مال خودته 

اینکه میاد و بامزه گیاشو میبینی خیلی خوبه ،خیلی

خدا برات نگهش داره و خوشبختیشو ببینی

قدر این نعمت خدارو بدون

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
قربونت عزیزم انشاالله شما هم نی نی خوشگلتو به سلامتی بغل بگیری 

انشاالله،ممنونم

اینکه یه نفر از وجود خودته،یه موجود زنده توی دلته و تو حسش میکنی اینکه تو صاحبشی اینکه تکیه ...

من خیلی خیلی سختی کشیدم برای این بچه.دوسال توراه دکتر بودم ،موقعی که فکر نمیکردم متوجه شدم باردارم،از روزی هم که باردار شدم یک شب با آرامش نخوابیدم.هرروز براش نماز حضرت زینب میخونم .شما هم اگر نی نی نداری انشاالله خدا بهتون بده،این بچه من یک معجزه بود .در اوج ناامیدی که وسایلمو جمع کردم برم بیمارستان دیدم جنین تشکیل شد.خدا هیچکس رو ناامید نمیکنه

اینکه یه نفر از وجود خودته،یه موجود زنده توی دلته و تو حسش میکنی اینکه تو صاحبشی اینکه تکیه ...

ولی حرفاتون برام تلنگر بود🙏