سلام من هفته۲۱ هستم و جفتمم قدامی.حرکات جنین رو حس میکنم اما خیلی پایینتر از ناف .مثل زیر دل .فکر میکردم الان حداقل وسط شکم یا نزدیک ناف باید باشه اما خیلی پایین بنظرم.برا شماهم همینطوره؟
آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینکه یه نفر از وجود خودته،یه موجود زنده توی دلته و تو حسش میکنی اینکه تو صاحبشی اینکه تکیه ...
من خیلی خیلی سختی کشیدم برای این بچه.دوسال توراه دکتر بودم ،موقعی که فکر نمیکردم متوجه شدم باردارم،از روزی هم که باردار شدم یک شب با آرامش نخوابیدم.هرروز براش نماز حضرت زینب میخونم .شما هم اگر نی نی نداری انشاالله خدا بهتون بده،این بچه من یک معجزه بود .در اوج ناامیدی که وسایلمو جمع کردم برم بیمارستان دیدم جنین تشکیل شد.خدا هیچکس رو ناامید نمیکنه
آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....