بچه ها هر درمانی برای پلی کیستیک داشتین بیایین درمیون بزارید،مشکل خیلی هاست این روزا و میگن از هر ده خانم یکی مبتلا هست،بیایین تجربه هارو بگیم مطمئنم به درد خیلی ها میخوره و میتونن جمع بندی بکنن
وای من که کچل شدم اینقدر موهام ریخته. خوش به حالتون که میتونین راحت حرفاتونو بزنین. من تا چند ماه ...
خجالت کجا بود دختر اون دوره خجالت اینا گذشته من موهای زاعد تو بدنم خیلی خیلی شدید بود حتی دورنوک سینه ام موی کلفت داشتم قشنگ بازش کردم دکتر دید گفت بردار یا بزن تابه مرور کمترشه ونازکتر منم همین کار رو کردم .خوب شد معمولی شد موهام .
به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خجالت کجا بود دختر اون دوره خجالت اینا گذشته من موهای زاعد تو بدنم خیلی خیلی شدید بود حتی دورنوک سین ...
خوش به حالتون واقعا، من دکتر قلبم میخواست فشار خونم رو ۲۴ ساعت مانیتور کنه بعد بهم گفت که هر اتفاقی تو این ۲۴ ساعت افتاد که فک کردی رو فشار خونت تاثیر میزاره بهم بگو ، اومدم خونه به خاطر این پلی کیستیک لامصب یهو خیلی زودتر از موعد پریود شدم فشارم اومد پایین گند زد به نتیجه ی هولتر ، یه دونه اینو نتونستم به دکتر بگم که من پریود شدم، هی فک کردم بگم نگم اخرشم دیدم هرکاری کنم نمیتونم بگم بیخیالش شدم😂😂😂
اره والا منم میترسم،خیلی ها جواب گرفتن ولی با گیاهی
انشالا که درست میشه همه چی فک نکن بهش. میگن حنای بی رنگ با تخم مرغ با دم کرده ی بابونه مخلوط کنی بذاری رو سرت موها رو تقویت میکنه حالا میخوام اینو یه بار امتحان کنم
انشالا که درست میشه همه چی فک نکن بهش. میگن حنای بی رنگ با تخم مرغ با دم کرده ی بابونه مخلوط کنی بذا ...
پسرعموی من ریزش موی ارثی داشت هفته ای دو بار همینو زد موهاش اوکی شد،من اتفاقا همین سه شنبه زدم خیلی برام بد بود،ولی اگر بسازه به کسی بی شک جواب میده و میتونه حسابی کیف کنه از خواصش،امتحان کن ببین چطور میشه ،البتههه حنا باید رنگدار باشه ها حنای بی رنگ به درد نمیخوره
چه بد! اخه من دخملم و موهام مشکی پرکلاغیه دوس ندارم رنگش عوض بشه به خاطر همین گفتم بی رنگ
من موهام قهوه ای تیره هست رنگ نگرفت،ولی اگر شک داری میتونی حنا رو یکم تفت بدی که رنگ نده،بعد روی یک قسمت کوچیک امتحان کن ببین چطوری میشه،حنا به من نساخت،اگر به کسی بسازه واقعا ریشه ی مو رو محکم میکنه میگم که واسه پسر جواب دیدیم ازش،ترکیب حنا سدر و مورد و تخم مرغ محلی بابونه هم بزنی بهش چه بهتر