2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 101 پست
اره عزیزم واقعا خیلی مهمه،منم خوندم که تاثیر خیلی زیادی داره،حالا واسه منی که لاغرم چی؟

نمیدونم ی جا خوندم تنبلی تخمدان دو نوعه ینی تنبای لاغرا با تنبلی چاقا فرق داره بزن گوگل مطالعه کن 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
عزیز دلم من همییین الان گفتی باز چک کردم دیدم سایت داروکده داره،اگر میتونی برو ببین همینه؟چون من اصل ...

یه دنیا ممنون مهربون، اره همینه خیلی وقت بود دنبالش بودم خدا خیرت بده حتما سفارش میدم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اسمشو شنیدم دنبالش بودم دیدم جایی نیس دیگه بیخیالش شدم  حرف چند ماه پیشه البته،گیاهی چیزی و ...

گیاهی نه والا میترسم بدتر کنه از یه طرفم من فشار خونمم بالاس از داروهای گیاهی میترسم

وای من که کچل شدم اینقدر موهام ریخته. خوش به حالتون که میتونین راحت حرفاتونو بزنین. من تا چند ماه ...

خجالت کجا بود دختر اون دوره خجالت اینا گذشته من موهای زاعد تو بدنم خیلی خیلی شدید بود حتی دورنوک سینه ام موی کلفت داشتم قشنگ بازش کردم دکتر دید گفت بردار یا بزن تابه مرور کمترشه ونازکتر منم همین کار رو کردم .خوب شد معمولی شد موهام .

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
سلام دوست عزیز خدا دوقلوهات رو حفظ کنه ،متاسفانه من هم پلی کستیکم ودوتا سقط داشتم آدرس این دکتر آقا ...

برا من رو میگی من دوقلو ندارم تک هنوزم تودلم 😁دکتر ناصراقا محمدزاده تو تبریز .آدرسم هس فکله دانشگاه ساختمان نور طبقه ۲ 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خجالت کجا بود دختر اون دوره خجالت اینا گذشته من موهای زاعد تو بدنم خیلی خیلی شدید بود حتی دورنوک سین ...

خوش به حالتون واقعا، من دکتر قلبم میخواست فشار خونم رو ۲۴ ساعت مانیتور کنه بعد بهم گفت که هر اتفاقی تو این ۲۴ ساعت افتاد که فک کردی رو فشار خونت تاثیر میزاره بهم بگو ، اومدم خونه به خاطر این پلی کیستیک لامصب یهو خیلی زودتر از موعد پریود شدم فشارم اومد پایین گند زد به نتیجه ی هولتر ، یه دونه اینو نتونستم به دکتر بگم که من پریود شدم، هی فک کردم بگم نگم اخرشم دیدم هرکاری کنم نمیتونم بگم بیخیالش شدم😂😂😂

اره والا منم میترسم،خیلی ها جواب گرفتن ولی با گیاهی

انشالا که درست میشه همه چی فک نکن بهش. میگن حنای بی رنگ با تخم مرغ با دم کرده ی بابونه مخلوط کنی بذاری رو سرت موها رو تقویت میکنه حالا میخوام اینو یه بار امتحان کنم

انشالا که درست میشه همه چی فک نکن بهش. میگن حنای بی رنگ با تخم مرغ با دم کرده ی بابونه مخلوط کنی بذا ...

پسرعموی من ریزش موی ارثی داشت هفته ای دو بار همینو زد موهاش اوکی شد،من اتفاقا همین سه شنبه زدم خیلی برام بد بود،ولی اگر بسازه به کسی بی شک جواب میده و میتونه حسابی کیف کنه از خواصش،امتحان کن ببین چطور میشه ،البتههه حنا باید رنگدار باشه ها حنای بی رنگ به درد نمیخوره

پسرعموی من ریزش موی ارثی داشت هفته ای دو بار همینو زد موهاش اوکی شد،من اتفاقا همین سه شنبه زدم خیلی ...

چه بد! اخه من دخملم و موهام مشکی پرکلاغیه دوس ندارم رنگش عوض بشه به خاطر همین گفتم بی رنگ

چه بد! اخه من دخملم و موهام مشکی پرکلاغیه دوس ندارم رنگش عوض بشه به خاطر همین گفتم بی رنگ

من موهام قهوه ای تیره هست رنگ نگرفت،ولی اگر شک داری میتونی حنا رو یکم تفت بدی که رنگ نده،بعد روی یک قسمت کوچیک امتحان کن ببین چطوری میشه،حنا به من نساخت،اگر به کسی بسازه واقعا ریشه ی مو رو محکم میکنه میگم که واسه پسر جواب دیدیم ازش،ترکیب حنا سدر و مورد و تخم مرغ محلی بابونه هم بزنی بهش چه بهتر 

خوش به حالتون واقعا، من دکتر قلبم میخواست فشار خونم رو ۲۴ ساعت مانیتور کنه بعد بهم گفت که هر ا ...

مجبورباشی انجام میدی اول به دکتر زنان نوک سینه هامونشون دادم گفت تو مردی احتمالا منم مجبورشدم پیش دکتر بزنم بالا نگاه کنه 😅