2777
2789
عنوان

کیکم چطوره🤔+عکس

355 بازدید | 19 پست

توکیک پزدرست کردم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جان

راپونزه ام همون راپونزل..اجی کوچیکشم.☺اونی که میخوادت شیطانم که باشی ازت یه فرشته میسازه که پات بمونه اما کسی که نمیخوادت فرشته هم که باشی ازت ابلیس میسازه ک رهات کنه..یه زمانی فکرمیکردم بدترین چیز تو دنیا تنها موندنه اما بدترین چیز اینه ک با کسی باشی که بهت احساس تنهایی میده..      ای که گفتی دل بده تا باشمت آرام جان???دل به غم هایت سپردم نیست آرامم هنوز..

کیک عالی

میزت چه باحاله

و رومیزی 

پشتش صندلیه؟

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
خوبه فقط یکم موادش نسبت به ظرف کم بوده مزه ش چجوریه؟

اره قالب کیک پزبزرگه..مزش خوبه

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

نوش جون

خوبه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
کیک عالی میزت چه باحاله و رومیزی  پشتش صندلیه؟

مرسی ❤❤نه پشتش اپن عزیزم..

خوبه.نوش جان

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

گلت چرا پژمردست

اهوم توشیشه گذاشتم ریشه کنه