2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 46 پست
روغن سیاه بزن که برسه و بترکه  اگر وزنت بالاس بیار پایین ختما خوب میشه چون رابطه مستقیم با وزن ...

وزنم  اصلا بالا نیس  و تو نت سرچ کردم نوشته بود از زیاد نشستنم میشه و من روزی ۱۰ الی ۱۲ ساعت رو صندلیم بخاطر کارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خواهرمم همینجوره به احتمال زیاد سرپایی واسش عمل لیزری کنن هنوز اونقد بزرگ نشده شماهم برید دکتر ت ...

ببخش خیلی سوال میکنم واسه اونم اطرافش سیاه شده؟؟؟ خیلی عجیب غریبه واسم؛ از طرفی من اصلا پر مو نیستم موندم این کیست مویی از کجا اومده

وزنم  اصلا بالا نیس  و تو نت سرچ کردم نوشته بود از زیاد نشستنم میشه و من روزی ۱۰ الی ۱۲ سا ...

منم بچه خواهرامو رو پام میخوابوندم ولی وزنم بالا بود 

اوردم پایین خودش نابود شد

ولی میدونم که باید تاول بشه و بترکه تا دردش بیافته

من دکت رفتم  انتی بیوتیک هم دادبهم 

میتونی اونم بخوری 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
ببخش خیلی سوال میکنم واسه اونم اطرافش سیاه شده؟؟؟ خیلی عجیب غریبه واسم؛ از طرفی من اصلا پر مو نیستم ...

نه مثل جوشه یبار با سوزن زخمش کردیم چرک و خون اومد بیرون یه تار مو هم داخلش بود 

واسه رسیدن به عشقم با دلای پاکتون یه صلوات واسم میفرستید مرسی مهربونا 😍😘😘
ولی چطور تا الان تحمل کرده؟ واسه من زجر آوره نمیشه بشینم و شب تا صبح وقت خواب پدرم درمیاد

سخته دیگه ولی تحمل کرده تا الان اویلش درد نداشت 

واسه رسیدن به عشقم با دلای پاکتون یه صلوات واسم میفرستید مرسی مهربونا 😍😘😘