نمیتونم بشینم و خیلی درد زیاد دارم و تو نت سرچ کردم نوشته بود شاید کیست مویی باشه کسی اطلاعات داره؟ باید چیکار کنم؟؟؟ یهو چرا اینطور شدم خیلی دردش بده وای نمیشه بشینم اصلا یعنی عمل داره چی کنم
منم بچه خواهرامو رو پام میخوابوندم ولی وزنم بالا بود اوردم پایین خودش نابود شد ولی میدونم که ...
اون هفته اولش بود و دردش کمتر بود و بعد چند روز بهتر شدم وگفتم حتما خوبشده واما این هفته دیگه دردش از دیروز افتضا شده ونشستن واسم مرگ آور شده و اصلا شبیه جوش هم نیس عجیب غریبه
اون هفته اولش بود و دردش کمتر بود و بعد چند روز بهتر شدم وگفتم حتما خوبشده واما این هفته دیگه دردش ا ...
بگو بهم تاوله یا هنوز دست میزنی سفته و تورم و درد داره؟؟
به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگیات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگیات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سفته و دست میزنم انگار یه چیز بزرگه وورم کرده ولی وقتی میبینم چبز کوچیکه
همون دیگه
ببین الان آموکسی سیلین و مترونیدازول بخوری چرکش خشک میشه ولی برو دکتر اون بهت بگه سرخود نخور
اکه دکتر نخوای بری باید صبر کنی اون سر بزنه و بترکه تاخوب بشی
ای بابا 😔
به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگیات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگیات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
یعنی کیست مویی نیس؟؟؟ یعنی خودش خوب میشه؟ خدا کنه خوب بشه نیاز به عمل نباشه
عملش اونقدری درد نداره دامادمون عمل کرد فرداش نشسته بود ولی بهش برس دیگه زیاد یه جا نشین
اینم باید بترکه متاسفانه تا دردش بیافته
برامن ۴انگشت بالای مقعدم بود ایشالا زودتر خوب بشی❤️❤️