2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم شرایطش جور نیس فقط میگه میخاد راست میگه؟؟

ببخشید رک میگم ولی تا پیشنهاد ازدواج نداده جدی نگیرید علاقه حتما داره خیلیا دارن مهم اینه که بیاد خواستگاری

لطفا قدر خودتون رو بدونید

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
مثل چی ؟ نذرای زیادی انجام دادم .. ولی دختر داییش یکمی زیادی مانع این ازدواجِ ..

علاقتون یک طرفه هست؟

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
نمیدونم ولی راستش فکر نکنم پدرم باشه  ینی فکر نمیکنم اون از دستم ناراحت باشه  البته شاید ...

پدرتون به ذهنم رسید به نظرم باهاشون صحبت کنید

خوب نیست این لفظو برا ادمی ک ازدواج نکردا ب کار ببرید شاید اون ادم از صدتا ازدواج کرده خوشبخت تر باش ...

عزیزم من منظوری نداشتم این که گفتم طفلکی منظورم اینه که با اینکه خیلی آدمای خوبی هم هستن ولی ازدواج نکردن واقعا آدم میمونه یکی بدترین خصلتها رو داره سروسامون میگیره خوشبخت میشه یکی هم مثل این دوتا اینجوری

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
آزادی استقلال ربط ب خود فرد داره و تمام  دختر خاله من 40 سالشه کلی هم خواستگار داره ولی ازدواج ...

خب واسه این خانوم مجرد بودن یه انتخابه

اما شما واقعا متوجه منظورم نشدی

اگه ی دختر میتونست راحت با کسی که دوست داره رابطه داشته باشه (از هر لحاظ)

یا دختری که دلش خانواده و به شکل خاص بچه میخواد میتونست راحت بره بانک اسپرم و به خواسته ش برسه

باورکن ۴۰درصد مجردهایی که دنبال ازدواجن کلا بیخیالش میشدن

آدمی که نگران خواستگاره قطعا نیاز به ازدواجو تو خودش احساس میکنه

حالا چه جنسی چه اجتماعی

همه که تحت فشاره اسم ترشیده نیست که دوس دارن ازدواج کنن!

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
من یکی باید کمک خودم کنه ازنظر روحی داغون شدم الحمدالله اون هم پدر داره هم مادر...ولی من مادر هم ندا ...

جناب مشاور پیشنهادی ندادن؟ البته بجز طلاق

۲۷

وضعیت شغلیشون زیاد رو به راه نیست درسته؟

خوب نیست این لفظو برا ادمی ک ازدواج نکردا ب کار ببرید شاید اون ادم از صدتا ازدواج کرده خوشبخت تر باش ...

افکار فمنیستی دارین شما

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
بله احتمالا پدرمه

پس یه وقتی که تنها بودین باهاشون صحبت کنید و ابراز پشیمونی کنید و بگید از روی کم تجربگی بوده و نمیدونستید اینقدر دلخور میشن