2777
2789
عنوان

تحقیر

245 بازدید | 15 پست

متولد ۷۹_سه خواهریم .من خواهر بزرگتر.پدرم همیشه منو و خواهرام و مامانم و تحقیرمیکنه_از همه لحاظ جنسیت و چهره رفتار.چونک مامانم بیماری روحی داره البته بخشی از بیماری مادرم ارثیه و بخاطر گذشته سخت خانوادش و بخشیشم برا همین زبون تیز بابام....از بچگی زجرمیکشیدم احساس ضعیف بودن میکنم نسبت ب پسرا ...هر وقت ی اشتباه کوچیک مرتکب شیم میگه ب مامانتون رفتید...خیلی اذیت میشم البته مامانم گاهی توجمع خیلی تحقیرمون میکنع همش میخواد شوهرمون بدهو ی جوری رفتار میکنع ک انگار مانخواسته ایم یا عیب و ایرادی داریم.....بااینک چهره منو اجیام قشنگه همه میگن ک خیلی خوشکلین خیلی ارومین سنگین وعاقل...ولی همه قدرمونو میدونن جز خانواده خودمون ...تا راهنمایی درسم خیلی خوب بود معدل ۲۰..اما دبیرستان افسردگی گرفتم البته کسی نمی دونه وبیخیال درس شدم//,بهم بگید چیکار کنم نظربقیه برام مهم نباشه خیلی دلم میشکنه وقتی بابام زخم زبون بهم میزنه از بس از بچگی گریه کردم بخاطر اینک دخترم بی اشتهایی عصبی شدید گرفتمو و لاغر شدم درصورتی ک قبلا همه غصه اندام منو میخوردن ...خیلی سخته بخاطر ی جای خواب و ی تیکه نون هرروز تحقیرت کنن وتوباس لال باشی و بخاطر اعتقادات مذهبیم حتی می ترسم جوابشونو بدم بهم بگید چیکار کنم ک بتونم مستقل شم وازدست این همه تحقیر و توهین راحت شم اجیمم بخاطر همین موضوع دچارپانیک میشه ی بار تاپیک زدم براش باهمین اکانت ازبس ک مامان بابام دعوا میکنن و مامانم چون مارو دوست داره ب قول خودش و پشتیبانی نمیشه از طرف خانوادش تاااان طلاق نگرفته آجی کوچیکمم عصبی شده بخاطرهمین موضوعات ...ببخشید طولانی شد راهکار بدید ...

میتونی سر کار بری؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

هم سنیم الان دانشجویی یا کنکوری؟ تنها راهش درس خوندنه باید صبور باشی تو همه خانواده ها مشکل هست من دارم میخونم که بتونم هرطور شده رو پای خودم وایسم هوای خواهراتو داشته باش یادت باشه شماها همدیگه رو دارید 

توکلت علی الله

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزدلم تو بهترین هستی

تو زندگیت نیازمند تعریف و تجدید کشی نباش

از پدرت یا مادرت ناراحت نباش افکارشون غلطه

من اگر جای تو بودم سعی میکردم تو این باتلاق رشد کنم

و حسابی توی درس یا کاری یا هنری موفق میشدم تا باعث افتخاطر باشم

در مقابل تحقیر ها فقط سکوت کن و بگو کسی که داره منو تحقیر میکنه مشکل داره و کمبود هاشو جبران میکنه

سعی کن کمتر باهاشون رو به رو شی

خودتو با درس هنر یا کار مشغول کن

برو کتابخونه درس بخون انقدر جدی که بتونی بعدش بشی کسی و تودتو نجات بدی

عزیزم امیدوارم به زودی خلاص شی

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید
نه عارش میاد نمیزاره میگ باید بری دانشگاه البته دردش درس نیست چون سالی ی کتابم نمیخونه فقط میخواد جا ...

خب اینطوری که به نفعته برو رشته ای که بهش علاقه داری داری بخون کار پیدا کن هم بتونی رو پات وایسی هم تایم کمتری تو خونه باشی

توکلت علی الله
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز