من حلقه میزنم سایزم کم شد ۲۰ تا دراز نشستم میرمم بعدش دو روز تنبل شدم قبلن روزی نیم ساعت میزدم الان دو روز به زور ۱۰ مین میزنم بعدنم ریکاوری انگار لازم داره
عزیزم دور شکمتو با پلاستیک و گن ببند و بعد ورزشهای شکمی انجام بده زودتر به نتیجه میرسی سعی کن هرروز ورزش کتی حداقل نیم ساعت تا یکساعت.نون و برنج هم کمتر بخوری حله.
محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....
چند ماه ؟میشه اسم دقیق ش رو بگی ؟آخه خیلی برنامه اینجوری دیدم
من از 101 به 90 رسونده بودم قبل عید ☹️ با حلقه و کالری شماری و چندتا ورزش شکم ولی از وقتی قرنطینه شدیم 4سانتش برگشته😥 البته ورزش و کالری شماری و کلا رژیم رو کنار گذاشتم🙈😧😣😥
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من روزی سه بارصبحووظهروعصربه مدت هفت دقیقه سفت شکمم میدم داخل وکارهام رومیکنم سه تاست ۲۰تایی هم درازنشست احساس میکنم سفت ترداره میشه البته هفته ای سه روز۱/۵ساعت پیاده روی میرم
بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم