2777
2789
ما هم وضعیتمون حاده دکتر قبل عید گفت نری چند ماه بعد عید بیای  بلافاصله بعد تعطیلات عید روز دو ...

شما چه مدت هست که منتظری؟ من ۳ ساله و یکبار هم iui کردم.

عکس رنگی و لاپراسکوپی هم مشکلی نداشته

کلا هیچ مشکلی برامون پیدا نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما چه مدت هست که منتظری؟ من ۳ ساله و یکبار هم iui کردم. عکس رنگی و لاپراسکوپی هم مشکلی نداشته کلا ...

۴ ساله 

نه گلم ما هر دو مشگل داریم 😔 بعد تخمک کشی کارم ب انتقال نمیکشه  موقع لقاح جنین نمیشه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
شما چه مدت هست که منتظری؟ من ۳ ساله و یکبار هم iui کردم. عکس رنگی و لاپراسکوپی هم مشکلی نداشته کلا ...

همسرتون چطور اونم مشگل نداره؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
۴ ساله  نه گلم ما هر دو مشگل داریم 😔 بعد تخمک کشی کارم ب انتقال نمیکشه  موقع لقاح جنین ن ...

چند سالته؟

من تا حالا تخم کشی نکردم، شاید هم مال منم اینطوری باشه

ظاهرا که تخمک ها اندازه هاشون خوبه. باطنش رو نمی دونیم

چند سالته؟ من تا حالا تخم کشی نکردم، شاید هم مال منم اینطوری باشه ظاهرا که تخمک ها اندازه هاشون خو ...

۲۸ سالمه همسرم ۳۲ 

بعد تخمک کشی گفتن بی کیفیته 

همسرمم همینطور اونم بی کیفیته 

عزیزم تو بیمارستان خیلی دیدم مثل شما سالمن هر دو ولی بچه دار نمیشن 😔

انشالله زودتر به نتیجه برسین من خیلی نگرانم

بسپار بخدا 

امیدوارم بزودی خبر بچه دار شودنتو بهمون بگی 

يعني دارو خوردي؟ دارو خوردي كه حتما بايد بري

نه دیگه دارو نخوردم عقب انداختن ماه دیگه برم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

عزیزم اگر اجبار و ضرورتی ندارید، حتما موکو ل کنید به بعد از کرونا، چون هم ریسک زیاد داره هم اعصاب خردی و استرس

من دو ماه پیش انجام دادم هم قبل از شروع آمپول ها تست کرونا از زن و مرد می گیرن هم دو سه روز قبل از عمل تخمک گیری

ما قبل از آمپول ها تست کرونا هر دومون منفی شد و در حین درمان هم بسیار بسیار زیاد رعایت کردیم مثلا سرکار نبودیم هیچ کدوم، یعنی دورکار بودیم، آمپول ها رو یه ماما میومد تو خونه میزد برام (خودش هم به خاطر داشتن یه بچه شش ماهه، چندین ماه بود که مرخصی زایمان بود و کلا تو خونه بود ) هر بار هم مطب دکتر برای معاینه می رفتم با ماسک و دستکش و شیلد، الکل به همه جا بزن و ملحفه ببر برای تخت سونو و ... می رفتم و بیرون مطب هم منتظز می موندم تا نوبتم بشه که داخل کنار بقیه نخواد بشینم. با این حال تست کرونای همسرم، سه روز قبل عمل،مثبت شد و گفتن عمل منتفی هست (با اینکه هیچ کدوممون حتا یکی از علایم رو نداشتیم). با کلی صحبت قرار شد یه آزمایشگاه دیگه آز خون بده همسرم اگر نتیجه اونم مشکوک بود دیگه منتفی هست که واقعا نمی دونم چی شد و خدا خواست، آز دومی که دقیقا روز قبل از عمل بود منفی شد و عمل انجام شد ولی تو اون چند روز به حدی استرس و گریه و اعصاب خردی کشیدیم هم به خاطر ترس از بی نتیچه موندن کار هم هدر رفتن زمان و انرژی و تحمل درد و سختی اون دوره هم هزینه نسبتا زیاد آمپول های سیکل و قرص های تقویتی که از قبل از سیکل استفاده کرده بودیم. به خصوص که بعضی داروها رو به سختی گیر اومده بودن.

هرچند نتیجه آزمایش ها واقعا عجیب و شک برانگیز بود ولی بر این اساس تصمیم میگیرن

آزمایش هم بر اساس قانون هر مرکز باروری و بیمارستان یه جوره

کلا یه آز خون هست به اسم CRP که وجود هر نوع التهابی رو نشون میده در بدن و یک آز اصلی کرونا که همون تست تنفسی PCR هست. معمولا آز خون چون خیلی ارزون هست رو انجام میدن اکر مشکوک بودید آز تنفسی رو میگیرن. باز هم باید قوانین جایی که عمل م یخواید کنید رو بپرسید

خلاصه اینکه اگر من میدونستم یا کسی ملتفتم کرده بود که با اون همه رعایت و بدون هیچ علایمی با ز هم ممکنه تست مثبت بشه، حتا با وجود ضرورت، این کار رو موکول می کردم به بعد از کرونا، پس در موردش خوب فکر کنید. 

ضمنا اگر کسی هم تو سیکل هست علاوه بر رعایت کامل پروتکل ها، اگر خدای نگرده تست مثبت شد حتما جای دیگه هم تست بده تا از نتیجه مطمئن بشه و الکی عملش کنسل نشه و دیگه در نهایت اگر همسر مثبت ولی خودتون تستتون منفی بود می تونید پیشنهاد انجام عمل و فریز تخمک بدید که دارو و زمان و انرژیتون هدر نرفته باشه.

به امید بهبودی سریع تر این وضعیت

بنظر من برو چون کرونا تا حداقل یه سال دیگه هست

من خودم مهر انتقال دادم منفی شد ماه دیگه دوباره میرم تو سیکل

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

.اگر سنت بالا نیست و زمان داری چند ماه صبر کن .خود ivf که مشکلی نداره ولی اگر مجبور بشی داروهایی مثل پردنیزولون بخوری که سیستم ایمنی رو تضعیف میکنن کمی صبر کن