2777
2789

نه گلم بنظرم صبر کن 

منم قرار بود برم دارو بگیرم بعد تخمک کشی کنن میترسم برم 

قبل عید تمام کارامو کردم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم واقعا من آذر میکرو کردم نمیدونم اگر خدای نکرده نتیجه نمیگرفتم الان میرفتم یا نه

مبارکه عزیزم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

منم نوبت پانکچر دارم نمیدونم برم یا نه؟!😔😥

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مراکز ناباروری تعطیله بخوای هم‌نمیتونی شروع کنی

آخه میگفتن ابن سینا از ۳۰ باز میشه 

نه گلم بنظرم صبر کن  منم قرار بود برم دارو بگیرم بعد تخمک کشی کنن میترسم برم  قبل عید تم ...

درسته. ولی من هی دارم زمان رو از دست میدم

اگه بخوام برم باید سه شنبه برم دکتر برای دادن آمپول ها

درسته. ولی من هی دارم زمان رو از دست میدم اگه بخوام برم باید سه شنبه برم دکتر برای دادن آمپول ها

ما هم وضعیتمون حاده دکتر قبل عید گفت نری چند ماه بعد عید بیای 

بلافاصله بعد تعطیلات عید روز دوم یا سوم سیکلت بیا دارو بنویسیم برات 

ولی خیلی میترسم بریم سونو خیلی نزدیک ب همیم