دوتا میخای چیکار یکی بسه دیگ کسی دمکنی نمیزاره فک کنم طرف ما ک اصلا نمیزاریم
ابجیم میگه اینو بزار کنار یه ست دیگه بگیر اونو بزار دم دستیت فقط دم کنی که نیست بالاخره دستگیره هست دستکش فر هست نم گیر هست استفاده میشن که
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
ولی من هرچی میدیدم بر نمیداشتم صبر میکردم. جنس خوب با قیمت خوب بیاره
گرون میشن دیگه مثلا سرویس هوم کت ۸۱۰ میداد بعد شد ۹۱۰ تومن ولی من طرح هوم کت خوشم نیومد لیمون گرفتم سرویس عروسش ۹۱۰ تومن بود من جدا جدا گرفتم ۱۶۰۰ واسم دراومد البته راضیم چون تو سرویس ابکش لگن ۲ تاست ولی من ۴ تا گرفتم
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
گرون میشن دیگه مثلا سرویس هوم کت ۸۱۰ میداد بعد شد ۹۱۰ تومن ولی من طرح هوم کت خوشم نیومد لیمون گرفتم ...
دقیییقا اا منم همین جور گرفتم سرویسس لیمون جزو بهترین هاس ولی یه اشکالاتی داره سرویسش مثلا یه عالمه گیره اشغال داره با یه عالمه چوب لباسی ک به درد نمیخوره سبد هاش کم هستن منم همین کار کردم برام 500 در اومد من از یه مغازه گرفتم ک خیییلی خیییلی ارزون میده و فوق شلوغه امروز جنس میاره فردا تموم شده باید هر روز بری سر بزنی
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
دقیییقا اا منم همین جور گرفتم سرویسس لیمون جزو بهترین هاس ولی یه اشکالاتی داره سرویسش مثلا یه عالمه ...
کدوم شهری؟