2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

252 بازدید | 25 پست

خانما شوهرم پسر عمومه  خواهر شوهر من ۴۰ سالشه دوتا دختر داره هم سن سالای خودم یعنی ۱۸ سالمونه  ی پسر داره ۲۱ ساله ک دختر یکی از اقواممونو میخواد و اون دختر هم هم سن سالای خودمه و باهم خیلی خوبیم و شوخی میکنیم اینا همیشه  خوب  

... بعد امشب شوهرم با پسر خاله هاش  رفتن کو بیرون باشن امروز همین خواهر شوهرم خونمون مهمونی بود و وقتی شوهرم خواست بره بهم گفت با خواهرم اگر خاستی هر جا رفتن برو ک حوصلت سر نره خواهر شوهرم هم اومدن خونه نامزد پسرش  بعد الان ک موقع خواب بود توی ی اتاق جا انداختن واسه دوتا دخار خواهر شوهرم و نامزد پسره  جا بود ک جای منم بندازن پیششون چون دوس دهشتم پیششون باشم باهم بگیم بخندیم گفتم جای منم اینجا میخوام بندازم ولی چند بار نامزد پسره  البته ب طور شوخی  گفت  ننن جا نیست اینا منم دیگه چیزی نگفتم اومدم توی حال پیش خواهر شوهرم اینا خوابیدم ولی خیییییلی ناراحت شدم واقعا گریه کردم هیچ وقت دیگه نمیام خونشون هیچوقت   

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

استارتر اونا خيلي بي ادبن كه همچين كاري كردن ولي تو چرا غصه ي بي ادبي اونا رو ميخوري؟؟؟!!! حق داري ناراحت باشي ولي واقعااااااا گريه نداره 😐😐😐😐 بيخيال بابااااا. راحت بخواب فردام تحويلش نگير. كلا برخوردتو باهاش رسمي كن. همين

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
اره به آدم حس غریبی و اضافه بودن دست میده بیخیال میگذره 

خیلی ناراحت شدم من هیچوقت دوست خوبی نداشتم همیشه ترد شدم حتی یادمه وقتی کوچولو بودم همممه دخترای همسایمون با هم همدست شدن و فقط منو نزاشتن پیششون بازی کنننم همون روز اینقد گریع کردم 

منم برام پیش اومده.من شهر غریبم یه بار خونه عمه شوهرم بودیم همه جمع بودن منم دوس داشتم پیششون باشم که مادرشوهرم هی به من می گفت تو برو خونه ات تو برو خونه ات منم اومدم خونه خیلی گریه کردم و دلم شکست

خداروشکر
استارتر اونا خيلي بي ادبن كه همچين كاري كردن ولي تو چرا غصه ي بي ادبي اونا رو ميخوري؟؟؟!!! حق د ...

دیگه هیچوقت نمیام خونشون خیلی دوسش داشتم خیلی با هم شوخی میکردیم همیشه دلم براش تنگ میشد ولی خودمو میشناسم دیگحه هیچ وقت این کارش یادم نمیره همیشه ازش کینه  دارم 

منم برام پیش اومده.من شهر غریبم یه بار خونه عمه شوهرم بودیم همه جمع بودن منم دوس داشتم پیششون باشم ک ...

خیلی بده من مطمعنم ی بلا سرش میاد امکان نداره از کسی نارحت بشو و گریه کنم و بلایی سرش نیاد 

خیلی ناراحت شدم من هیچوقت دوست خوبی نداشتم همیشه ترد شدم حتی یادمه وقتی کوچولو بودم همممه دخترای همس ...

قربونت برم ناراحت نباش 

با من هم این رفتار زیاد شده چون من از جنسشون نبودم اونا همش میخاستن در مورد غلطایی که کردن حرف بزنن و مسخره اینو اون کنن ولی من اهل این چیزا نبودم

قربونت برم ناراحت نباش  با من هم این رفتار زیاد شده چون من از جنسشون نبودم اونا همش میخاستن در ...

خدا نکنه عزیزم ان شالا همیشه دلت اروم باشه 

وای دقیقا شبیه منی  نفرین نمیکنم ولی هرکی دلمو بشکنه خدا سریع جوابشو میده

دقیقا بخدا  شوهرم ی بار پاش شکست ی بار خواست بره زیر ماشین سننگین ی بار خواست کور بشه سر کارش ی بار توی شهر جلو مردوم افتاد زمین 😒 ولی الان دیگه هر وقت ازش ناراحت میشم میگم خدایا درسته ناراحتم ازش ولی بلایی سرش نیار فقط پشیمون بشه از کارش   وقتی کوچولو بودم خواهرم عقد پسر عموم بود دعوا کردیم خواهرم منو زد در حال گریه گفتم  دعا میکنم ک از شوهرت جدا شی زندگحیت خراب شه  بخدا الان خواهرم مطلقست