2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 25 پست
دو ساله دارم هر ماه استفاده میکنم ...متاسفانه اسپرم همسرم سرعت و کیفیت ش خوب نیست .باردار نشدم

چ مارکی؟من کیت مکس ۱۴گرفتم سه چهار روز ی خط پر رنگ ی خط کمرنگ افتاد امروز ی خط نفهمیدم کی تخمک گذاریم بوده ماه اول اقدامم

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چ مارکی؟من کیت مکس ۱۴گرفتم سه چهار روز ی خط پر رنگ ی خط کمرنگ افتاد امروز ی خط نفهمیدم کی تخمک گذاری ...

کیت رو هر روز یه ساعت مشخصی امتحان کن .اگه یه خط افتاده یعنی تخمک گذاری ت تموم شده ...تو باید همون موقع که دو خط میوفته اقدام میکردی .بعضی ماه ها خط دوم به پررنگی خط اول نمیشه اما تخمک گذاری در حال انجام ه .اگه بتونم عکس کیت این ماه م رو برات الان میفرستم ببین

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
چ مارکی؟من کیت مکس ۱۴گرفتم سه چهار روز ی خط پر رنگ ی خط کمرنگ افتاد امروز ی خط نفهمیدم کی تخمک گذاری ...

عکس کیت این ماه رو ببین .به پررنگی خط اولی نشده اما اون روز روز تخمک گذاری م بود 

[QUOTE=133832605]ب این پر رنگی نبووود اخه[/

خب کمرنگه  .....مطمئنی قبل و بعدش روز تخمک گذاری ت نبوده تو اقدام ت رو داشته باش توی اون روزایی که فک میکنی تخمک گذاری ته ..از روی ترشحات پیدات کن.انشالله باردار میشی

[QUOTE=133832605]ب این پر رنگی نبووود اخه[/ خب کمرنگه  .....مطمئنی قبل و بعدش روز تخمک گذاری ت ...

یعنی قبل۹سیکلم تخمک‌گذاری بوده؟ما هر روز رابطه داریم

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻