2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 25 پست
دو ساله دارم هر ماه استفاده میکنم ...متاسفانه اسپرم همسرم سرعت و کیفیت ش خوب نیست .باردار نشدم

چ مارکی؟من کیت مکس ۱۴گرفتم سه چهار روز ی خط پر رنگ ی خط کمرنگ افتاد امروز ی خط نفهمیدم کی تخمک گذاریم بوده ماه اول اقدامم

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چ مارکی؟من کیت مکس ۱۴گرفتم سه چهار روز ی خط پر رنگ ی خط کمرنگ افتاد امروز ی خط نفهمیدم کی تخمک گذاری ...

کیت رو هر روز یه ساعت مشخصی امتحان کن .اگه یه خط افتاده یعنی تخمک گذاری ت تموم شده ...تو باید همون موقع که دو خط میوفته اقدام میکردی .بعضی ماه ها خط دوم به پررنگی خط اول نمیشه اما تخمک گذاری در حال انجام ه .اگه بتونم عکس کیت این ماه م رو برات الان میفرستم ببین

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
چ مارکی؟من کیت مکس ۱۴گرفتم سه چهار روز ی خط پر رنگ ی خط کمرنگ افتاد امروز ی خط نفهمیدم کی تخمک گذاری ...

عکس کیت این ماه رو ببین .به پررنگی خط اولی نشده اما اون روز روز تخمک گذاری م بود 

[QUOTE=133832605]ب این پر رنگی نبووود اخه[/

خب کمرنگه  .....مطمئنی قبل و بعدش روز تخمک گذاری ت نبوده تو اقدام ت رو داشته باش توی اون روزایی که فک میکنی تخمک گذاری ته ..از روی ترشحات پیدات کن.انشالله باردار میشی

[QUOTE=133832605]ب این پر رنگی نبووود اخه[/ خب کمرنگه  .....مطمئنی قبل و بعدش روز تخمک گذاری ت ...

یعنی قبل۹سیکلم تخمک‌گذاری بوده؟ما هر روز رابطه داریم

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻