2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 25 پست
دو ساله دارم هر ماه استفاده میکنم ...متاسفانه اسپرم همسرم سرعت و کیفیت ش خوب نیست .باردار نشدم

چ مارکی؟من کیت مکس ۱۴گرفتم سه چهار روز ی خط پر رنگ ی خط کمرنگ افتاد امروز ی خط نفهمیدم کی تخمک گذاریم بوده ماه اول اقدامم

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ مارکی؟من کیت مکس ۱۴گرفتم سه چهار روز ی خط پر رنگ ی خط کمرنگ افتاد امروز ی خط نفهمیدم کی تخمک گذاری ...

کیت رو هر روز یه ساعت مشخصی امتحان کن .اگه یه خط افتاده یعنی تخمک گذاری ت تموم شده ...تو باید همون موقع که دو خط میوفته اقدام میکردی .بعضی ماه ها خط دوم به پررنگی خط اول نمیشه اما تخمک گذاری در حال انجام ه .اگه بتونم عکس کیت این ماه م رو برات الان میفرستم ببین

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
چ مارکی؟من کیت مکس ۱۴گرفتم سه چهار روز ی خط پر رنگ ی خط کمرنگ افتاد امروز ی خط نفهمیدم کی تخمک گذاری ...

عکس کیت این ماه رو ببین .به پررنگی خط اولی نشده اما اون روز روز تخمک گذاری م بود 

[QUOTE=133832605]ب این پر رنگی نبووود اخه[/

خب کمرنگه  .....مطمئنی قبل و بعدش روز تخمک گذاری ت نبوده تو اقدام ت رو داشته باش توی اون روزایی که فک میکنی تخمک گذاری ته ..از روی ترشحات پیدات کن.انشالله باردار میشی

[QUOTE=133832605]ب این پر رنگی نبووود اخه[/ خب کمرنگه  .....مطمئنی قبل و بعدش روز تخمک گذاری ت ...

یعنی قبل۹سیکلم تخمک‌گذاری بوده؟ما هر روز رابطه داریم

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻