2777
2789
عنوان

دوست بیشعورم

406 بازدید | 26 پست

رفته با یکی از پسرای فامیلمون رل زده. خیییلی بش گفتم این کارو نکن اما کرد و به من نگفت تا الان که بعد از 6 ماه بهم گفت 😐😐😐😐

تازه جالبه که خیالات ورداشتش فکر میکنه واقعا واسه ازدواج میخوادش 😥

من چکار کنم با این دختر ؟؟ چی بش بگم ؟؟ 

هیچی سرت به کار خودت باشه به نظر من تا خودش خیلی رک اینو بهت نگفته 

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

هیچی بذا خودش هرکاری دوس داشت بکنه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو این فامیلمونه من میشناسمش اهل ازدواج نیس 

ولی خب قطعا فک میکنه میخوای تورش کنی هیچی نگو بزار خودش به اشتباهش پی میبره

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃
خب شاید واسه ازدواج میخوادش شما چکار داری باهاش؟

آخه عزیزم اون شماله این دوست من شیرازه هفتاد و هفت پشت غریبه هستن و حتی یکبار هم تا حالا همو ندیدن. تو اینستا آشنا شدن. من مطمئنم که نمیخوادش 😂😂😂😂