سلام دوستان من هفته ۱۰بارداریم وامروز برای بار اول تو بارداریم رفتم سونودادم ،وجوابش این که رشد نکرده وقلبش تشگیل نشده ونتونستم صدایه قلبشو بشنوم رحمم دوشاخه ،و جنین در سمت راست رحمم هستش ،وبهم گفتن باید سقطش کنم ،به نظرتون چی کارکنم ،فقط پیش یک متخصص رفتم تو شهرستان ،امکانش هست اشتباه شده باشه؟؟؟؟لطفا کمکم کنید
اگه لکه بینی دردی چیزی نداری دو هفته دیگم صبر کن، جای دیگه برو سونو
تشکیل نشه رحم دوشاخ کورتاژ نمیکنن، دارو میدن بهت
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تو ۵ هفته قلب تشکیل میشهتو ۶.ضربان داره.الان ده هفته ای.هیچی رشد نکرده.ینی پوچه
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
ربطی ب لقاح ندارع.وقتی تو ۶ هفته.دیگه باید ضربان و قلب تشکیل بشه.و نشده الان .
نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗