2777
2789
عنوان

بارداری

196 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من هفته ۱۰بارداریم وامروز برای بار اول تو بارداریم رفتم سونودادم ،وجوابش این که رشد نکرده وقلبش تشگیل نشده ونتونستم صدایه قلبشو بشنوم رحمم دوشاخه ،و جنین در سمت راست رحمم هستش ،وبهم گفتن باید سقطش کنم ،به نظرتون چی کارکنم ،فقط پیش یک متخصص رفتم تو شهرستان ،امکانش هست اشتباه شده باشه؟؟؟؟لطفا کمکم کنید 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بارداری
3
75%
رشدجنین
1
25%

اگه لکه بینی دردی چیزی نداری دو هفته دیگم صبر کن، جای دیگه برو سونو

تشکیل نشه رحم دوشاخ کورتاژ نمیکنن، دارو میدن بهت

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

فک نمیکنم سونو خطا نشون بده بازم ب ی دکتر خوب نشون بده 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو ۵ هفته قلب تشکیل میشه‌تو ۶.ضربان داره.الان ده هفته ای.هیچی رشد نکرده.ینی پوچه

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

نمیدونم اما راجع به منم به مامانم همینو گفته بودن که قلبش تشکیل نشده برو سقطش کن اما مامانم این کارو نکرد یه هفته بعدش دوباره رفت سونوگرافی قلبم میزد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باید یه گزینه هم میزدی که: مجردم😒🍒

تو از کجا میدونی مجرده 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
صبر کن شاید دو تا سه هفته لقاح دیر انجام شده

ربطی ب لقاح ندارع.وقتی تو ۶ هفته.دیگه باید ضربان و قلب تشکیل بشه.و نشده الان .

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
خانوما واسم دعا کنید دردای زایمانم شروع شده دعا کنید راحت بشه

عزیزم انشاالله خدا کمکت کنه و به راحتی زایمان کنی و نینیو سالم بغل کنی عزیزم واسه نینی منم دعا کن

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
عزیزم چند دقیقه یکبار میگیره؟

از صبیه شروع شده هر یه ساعت میگیره لک هم دارم الان هر ده دیقه میگیره

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤