2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت تضمینی بدون سنوگرافی😊

2077 بازدید | 136 پست

دوستان من قبلا هم تو این زمینه صحبت کردم بازم واسه اونایی ک علاقه دارن میگم و توضیح میدم 

اول اینکه این روش ۹۹درصد درسته 

دوم اینکه نباید سقط داشته باشین وگرنه محاسبات بهم میریزه.حتی ممکنه واس بعضیا ک اشتباه میشه سقط فراموش شده داشتن یعنی سقط کردین ولی نفهمیدین مثل پری باشدت بیشتر

سوم اینکه تاریخهارو ک میگم درست بنویسین و محاسبه کنین

و مهمترینش اینکه خیلیا میتونن ۹۰درصد انتخاب جنسیت رو بذارن اقدام براساس این روش

اسم روش هم سال رحمی هست این ترجمه شدست نمیدونم ب فارسی روان چی میشه

میتونین واس خودتون یا اقوام و حساب کنین ببینین درست درمیاد یا ن ۹۹درصد دقیق و درسته

خوب حالا اموزشش و میگم

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱.واسه بچه اول 

تاریخ تولد دقیق خودتون رو بنویسین مثلا ۲۰ مهر ۷۰

بعد بترتیب همینجور ادامه بدین برین بالا تا برسین ب تاریخی ک اقدام کردین و باردارشدین

بعد طبق قانون سال رحمی سال اول دختر سال بعدی گرمی و سردی رحم بر اون اساسع

۲۰مهر۷۰ تا۲۰مهر ۷۱دختر

۲۰مهر۷۱ تا۲۰مهر۷۲پسر

۲۰مهر۷۲تا۲۰مهر۷۳دختر

همینجور ادامه بدین تا برسه ب تاریخ اقدامتون

مثلا اگر این خانم بین تاریخ ۲۰نهر۷۱تا ۲۰مهر۷۲ اقدام کرده و باردار شده بچش۹۹درصد پسره

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

خیلیام اشتباه میگن چون کلا اشتباه مینوسین و اشتباه حساب میکنن وگرنه ۹۹درصد درست و دقیق

خود من ۳تا بچه هام درست بوده و تاحالام فامیل و همکار بجز اونایی ک سقط داشتن اشتباه نشده🙄