2777
2789
عنوان

مادرشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره.کار تو زشت بوده درو باز نکردی.حالا تو برو معذرت خواهی از دلش در بیار بزرگتره زشته به خدا.همی ...

والاخیلی واسه من پیش امده اینکاروکنن.مثلامایه در‌مشترک داریم.ازاول عروسیم گفتم اینجاروقفل کن هم من راحت باشم هم تو.نکرد.ولی وقتی میره بیرون قفل میکنه.بعدم که برمیگرده بازمیکنه.میگه من بتوحیاط دربست ندادم.خیلی کارامیکن بخدا.پارسال وقتی ب پدرومادرم فش دادمن حتی جوابشوندادم.ولی دخترای اون ب من پریدن

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
یاشا😎

یاشاسین آذربایجاننن.سنه سورم...من یک عدددکوردممممم.خوشم دوه به دلوبه گیان💃💃💃💃💃💓❤❤🤣🤣🤣

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
والاخیلی واسه من پیش امده اینکاروکنن.مثلامایه در‌مشترک داریم.ازاول عروسیم گفتم اینجاروقفل کن هم من ر ...

چمیدونم والا ما که تو زندگیت نیستیم انشاالله حل میشه حالا تو بزرگی کن خدا اجرتو بده

😊خونه مادر بزرگش بره چی میشه ؟ مادر خودتونم بود همین بود ؟

خیلی میره.من نمیتونم بچموتربیت کنم.فککنم اینایی که انقدیک طرفه قصاوت میکنن بچه ندارن وشرایط من روندارن.بله مادرخودمم بودهمین بود

یاشاسین آذربایجاننن.سنه سورم...من یک عدددکوردممممم.خوشم دوه به دلوبه گیان💃💃💃💃💃💓❤❤🤣🤣🤣

چی اخرشو نفهمیدم؟

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

اگه کوردی چرا اسم کار بریت ارکاداشه

اگه خونه مادر خودشون بره میشه کمک حال.عصای دست.ولی اگه خونه مادرشوهر بره میشه فضولی و دخالت😏😏😐😐

نه والاخونه مادر خودم ب اندازه میره.بعدم اینامیگن عروس ب بچش نمیرسه هرروزخونه ماس.منم میگم دراینجاروقفل کن نیاد.بخداخسته شدم.

اگه کوردی چرا اسم کار بریت ارکاداشه

چون اسم کاربریم ترکیه باید ترک باشم.مثلابعضی کار برا اسمشون آفتابست یعنی آفتابه هستن.کلمع آخری گفتم دوستدارم

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
چون اسم کاربریم ترکیه باید ترک باشم.مثلابعضی کار برا اسمشون آفتابست یعنی آفتابه هستن.کلمع آخری گفتم ...

اهان مرسی نه تعجب کردم کردی نوشتی ارکاداش ارکادشیم منظوروم یوخویدو😙

اهان مرسی نه تعجب کردم کردی نوشتی ارکاداش ارکادشیم منظوروم یوخویدو😙

خخخخخخ از آرکاداش یعنی چی گلم🙄🙄🙄