2777
2789
عنوان

مادرشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 57 پست

چرا درو قفل کردی میزاشتی چند دقیقه ای میرفت بالا

طوطی و کلاغ هردو زیبا آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد...                                                                           پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی!      هرگز به خدا نگو چراااا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم بامن حرف نمیزنه.بهش سلام که میدم یاجواب نمیده یاخیلی سرد.فقط یه صدایی ازش درمیادکه فک میکنم جواب سلام میوه.حالامن واقعااعصابم خورده تصمیم دارم دیگه منم باهاش حرف نزنم.پارسال همین موقع هابازسرهمین تربیت بچه ودخالتاش یه دعوای بزرگ انداخت.که هم خودموهم پدرومادرموفش های خیلی بدی داد.هرچنداخرش یه معدرت خواهی کردولی واقعابه من خیلی فشارامد.الانم وقتی بهش سلام میدم واقعازورم میادکه واسه من قیافه میگیره

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
خیلی کارزشتی کردی اگه مادر خودتم بود دروبازنمیکردی😡😡😡

من حتی به مادر خودمم اجازه نمیدم تو تربیتش دخالت کنه دلیل براین نیی بچه بی تربیت شه چه توسط مادر پدر چه توسط مادر مادر

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
به شوهرت بگو بهش بگه تو تربیت بچه دخالت نکنن چون بعدم هرچی بشه میگن ننش خوب تربیتش نکرده دیگه

اوف انقدگفته که نگو.

مادرشوهرم بامن حرف نمیزنه.بهش سلام که میدم یاجواب نمیده یاخیلی سرد.فقط یه صدایی ازش درمیادکه فک میکن ...

حق داره.کار تو زشت بوده درو باز نکردی.حالا تو برو معذرت خواهی از دلش در بیار بزرگتره زشته به خدا.همین خودت اگه میرفتی در خونش درو باز نمیکرد ناراحت نمیشدی؟؟؟نگو نه که همه ناراحت میشن خدایی

خیلی کارزشتی کردی اگه مادر خودتم بود دروبازنمیکردی😡😡😡

ماتویه ساختمونیم.بعدشم اون چندین باراین کاروکرده.مثلابقول خودش میادپسرموازدست من نجات بده.اینسری دیگه خواستم بهش بفهمونم این کارونکنه

😊خونه مادر بزرگش بره چی میشه ؟ مادر خودتونم بود همین بود ؟

واقعا درکت نمیکنم عزیزم یعنی خودتم هرروز بچه هاتو میفرستی خونه مادربزرگش اصلا رو تربیت بچت کار نمی کنی یا اونا تربیتش میکنن یه چیز مزخرف بار میاد اینجوری که هی اونجا بره اونا یه چیز بهش بگن تو خونه مادرپدرش یه چیز 

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم