2777
2789
عنوان

مادرشوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 57 پست
معنی ارداش دوسته دیگه

آرکاداش یعنی دوست?

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
واقعا درکت نمیکنم عزیزم یعنی خودتم هرروز بچه هاتو میفرستی خونه مادربزرگش اصلا رو تربیت بچت کار نمی ک ...

من با خونواده همسرم زندگی نمیکنم.  

ولی عروسمون معلم بود انتقالیشو نمیدادن بره شهری که داداشم سر کار بود.  امد سویت کنار خونه ما 

دختر داداشم میومد یه ساله بود میومد پیش ما نگهش میداشتیم مامانش استراحت کنه.  هیچ وقتم تو تربیتشون دخالت نکردیم مثلا مامانش داد میزد سرش با اینکه ما دوسش داشتیم هیچ نمیگفتیم.  

حالا باز من تو زندگی این خانم نیستم. هر جور خودش صلاح زندگیشو میدونع.  ولی بهشت و جهنم توی همین دنیان .ادم باید جوری رفتار کنه که بعد باسه خودش همون اتفاقی رو که دوست نداره نیوفته 

من نقطه پرگارِ دنیایِ خودم هستم 😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه خونه مادر خودشون بره میشه کمک حال.عصای دست.ولی اگه خونه مادرشوهر بره میشه فضولی و دخالت😏😏😐😐

ارههه منم همینو میخاستم برسونم.  ولی گفتم بی احترامی میشه 😂😂😂😂👌

من با خونواده همسرم زندگی نمیکنم.   ولی عروسمون معلم بود انتقالیشو نمیدادن بره شهری که داداشم ...

پس شماتواین شرایط نیستی.الان مادرشوهرمنم خودشوفرشته میدونه.همه جامیگه من واسش بچه نگه میدارم میکیزه میخوابه.ولی همه ایناخلاف میل منه خودشم میدونه.فقط میخوادخودشونشون بده

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍
من با خونواده همسرم زندگی نمیکنم.   ولی عروسمون معلم بود انتقالیشو نمیدادن بره شهری که داداشم ...

عزیزم خودتم داری میگی معلم ولی ایشون خانه داره وقت داره برای استراحت

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
خیلی میره.من نمیتونم بچموتربیت کنم.فککنم اینایی که انقدیک طرفه قصاوت میکنن بچه ندارن وشرایط من روندا ...

به مادرشوهرت نمیتونی چیزی بگی .چون هرچقدرم شوهرت طرف تو باشه.  باز مادرش عزیز تره یه روزی توی روت وایمیسته.  سعی کنید پولاتون رو جمع کنید واسه خودتون خونه جدا بگیرین

[QUOTE=133796801]عزیزم خودتم داری میگی معلم ولی ایشون خانه داره وقت داره برای استراحت[/QUO

هرجور خودش صلاح میدونه 

تایپک زده نظر بپرسه منم نظرمو دادم.  همینجوری که فرهنگمون هست و تربیت شدیم. 

به مادرشوهرت نمیتونی چیزی بگی .چون هرچقدرم شوهرت طرف تو باشه.  باز مادرش عزیز تره یه روزی توی ر ...

خب الان فعلاتواین اوضاع اینجوری مجبورم سرکنم.سرسنگینیش منوعذاب میده.اینکه خودشوهمه کارمن میدونه.بنطرتون منم بشم مثل خودش.سرسنگین.

[QUOTE=133796801]عزیزم خودتم داری میگی معلم ولی ایشون خانه داره وقت داره برای استراحت[/QUO هرجور خو ...

اخه شماجوری یه طرفه ب قصاوت رفتی قشنگ مشخص بودتوهمچین شرایطی نیستی.عروس شماخب شاغله.شماهم توتربیتش دخالت نداری.ولی اینادخالت میکنن.خودشون روهم فرشته میدونن.بعدشم سریع برگشتی میگی اگه خانواده خودش بودفلانوبهمان.

خب الان فعلاتواین اوضاع اینجوری مجبورم سرکنم.سرسنگینیش منوعذاب میده.اینکه خودشوهمه کارمن میدونه.بنطر ...

تو مثل قبل باش به نظرم.اصلا برات مهم نباشع که بخای اینجوری حرص بخوری