2777
2789
اره میگم بستگی به خودت داره فقط خواهرشوهر من طبیعی زایمان کرد تازه بچه سوم که میگن راحت تره  ...

من هر وقت یاد درد هاش میفتم میگم دیگه تا آخر عمر همین یدونه بسمه🤕🤕

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم بیشتر میشم فک کنم اخراش دیگ 70 بشم😂

پس مثله خودمی نترس تومیتونی درسته شکم اوله ادم میترسه من غریب بودم هیچکس نداشتم توغربت زاییدم همش میان معاینه میکنن همینش سخته بعدش وقتی ب خونریزی میوفتی همین دردش تقریباشبیه درپریودیه من تجربشودارم

فقط خدا

من ۱۸ سالم بود ک باردارشدم دکترم بزور میگف طبیعی منم میترسیدم .دورو وریامم میگفتن طبیعی خوبه.خیرسرشون.تا چهل هفته مرتب میرفتم دکتر و چکاب میشدم برای زایمان طبیعی ولی پیشرفتی نداشتم فرارسد شنبش برم با آمپول فشار زایمان کنم ک نگو کیسه الم نشتی پیدا کرده و خودمم نفهمیدم ولی رفتم دکتر بخاطر دزدان گفت موقش نیس برو فردا بیا ک فرداش رفتیم دیدم بوم مدفوع کرده تو شکممو سر شدم و بچمم کاملا ریه های پره مدفوع شده بود ک محعزه شدو خدا دوباره بهم برس کردند و هفت روز بستری بود.خواهشن اگه میخوای طبیعی زایمان کنی حواست ب همه چی باشه