2777
2789
نمیتونم اما سزارین خواهرم میگه درد بعدش زیاده و فلان استرس گرفتم

بستگی به خودت داره همش

اگه در توان خودت میبینی برو طبیعی ولی فکر نکن عوارض نداره

خیلیا بعدش دچار افتادگی رحم و شقاق و بواسیر میشن

یا بدنشون مثل قبل نیس

خیلیا هم راضین

کاملا به بدن ربط داره،اولا بعضی طبیعی ها کوتاه مدت درد میکشن و بعد راحت میشن ولی بعضی ها ده ساعت حتی بیست ساعت درد میکشن‌و بعدش تازه طبیعی یا سز میشن!!!و اینکه لگن خوب داشته باشی و بچه بزرگ یا کوچیک باشه و اینا ولی بالاخره بخیه از زیر میزنن و ....ولی سز درد نداره اولش و بخیه از زیر نداره ولی بعدش یک هفته طول میکشه کاملا خوب بشی ولی فقط دو روز اول بعد از عمل سخته و البته کمر درد داری تا چند ماه اما نه اونطور که بمیری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساعت طول کشید زایمانت؟

من دخترم از۸شب تا۱۰روز بعددردکشیدم ،ولی پسرم سه ساعت طوب کشید ولی درداشون اصلا شبیح هم نبود پسر پشت سرهم بود ازهمان اول ۵دقیقه ای شروع شد و فشارهمش توپشتم بود ولی پسرسخت تره زایمانش

چ مشکلی منم لاغرم زایمانم طبیعی بودمشکلی ندارم

منملاغر بودم.... اما راست میگه ضعیف نباشه بهتره... تو زور زدن نفس کم میارن... درسته لطف خدا همراهشه.... اما باید ادل با خودش کنار بیادو بعد بره

من ک از سزارین میترسم از بس بعدش اذیت شدم و درد کشیدم تا یک ماه خونه مامانم بودم اما خواهرم ک طبیعی ...

اره میگم بستگی به خودت داره فقط

خواهرشوهر من طبیعی زایمان کرد تازه بچه سوم

که میگن راحت تره 

تا بیست روز نمیتونست بشینه

مامان خودمم طبیعی میگه خیلی راحت بودم از روز اول سرپا شدم