2777
2789

هرکدومش معایب و مزایای خودشو داره

هیچکدوم بهتر از اون یکی نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه طبیعی زایمان کردم خواهشا اگه قدرت بدنی خوبی داری طبیعی خوبه ولی اگه مثل من صعیفی و طاقت دردن ...

چند ساعت طول کشید زایمانت؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

طبیعی دردش همون موقع زایمان و قبل زایمان و بعدش ک بچه بدنیا بیاد آدم راحت میشه اما سزارین اولش خوبه بدون درد میری بچتو میگیری میای و بعدش تازه شروع میشه کمر درد ووووحشتناک خیلی بده بد بد بد

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

من سز خواستم و سز شدم چون از طبیعی میترسیدم خیلی هم راضیم و هیچ عوارضی هم نداشتم و خیلی شیک و مجلسی و بدون استرس زایمان کردم و اومدم خونه😂

بازم باردار بشم قطعا سز میکنم ولی بستگی به بیمارستان و دکار داره که کارشون خوب باشه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
طبیعی دردش همون موقع زایمان و قبل زایمان و بعدش ک بچه بدنیا بیاد آدم راحت میشه اما سزارین اولش خوبه ...

اینطوری نیست اصلا

خواهرای من جفتشون سزارین بودن

بعد یک روز بلند شدن کارای خونه مامانمو کردن مهمون میومد😂😅

بنظرم بستگی به بدن داره

خیلیا از طبیعی راضین خیلیا از سزارین

مهم دکترته.طبیعی بعدش راحتی به شرط اینکه دکترت بخیه هاتو خوب بزنه سزارینم خیلی خیلی به دکترت م ...

بخاطر اینکه من خیلی ضعیفم یعنی قبل بارداری 48 کیلوبودم.... میگن سخته برات