از دخترکم یکبار خصوصی سوال و جواب کردند میدانم تست هوش و رباضی بود ... تفاوت شکلهای مشابه و شکلهای گم شده را در تصویر به هم ریخته پیدا کن و ... اعداد را بشمار و رنگها را بگو و ...
در حضور من خواستند نقاشی بکشد .... بخشی از پازلی مشکل را دادند درست کنه .... شعر بخوانه .... تعدادی مداد را به تساوی افراد تقسیم کنه .... و اینا یادم میاد
از دخترکم یکبار خصوصی سوال و جواب کردند میدانم تست هوش و رباضی بود ... تفاوت شکلهای مشابه و شکلهای گم شده را در تصویر به هم ریخته پیدا کن و ... اعداد را بشمار و رنگها را بگو و ...
ممنونم لطف کردید شیمن جان. دخترم هم سن دختر دوم شماست ولی من همیشه این تاپیک و تاپیک موسیقی رو می خوندم و از تجربه های دوستان از جمله شما استفاده می کردم.......
من دخترم الان پیش دبستانی ١ راه رشد میره خداییش همه جوره راضی هستم ولی دوست دارم بره خرد حسابی سردرگمم نمی دونم واقعا خرد خوبه یا نه حرف های ضد و نقیضی می شنوم راجبه خرد ولی می دونم حرف هایی که پشته راه رشد هست واقعا الکیه راه رشد اصلاااااا محیط خشکی نداره و همه بچه ها عاشقشن کادر اموزشی فوق العاده بالایی هم داره
سلام عزیزانی که دنبال مدرسه هستید پیشنهاد می کنم حتما حتما به سایت مدرسه کلوب سر بزنید برای انتخاب مدرسه توی منطقه های مختلف تاپیک داره و ببینید » http://www.madresehclub.com/
سلام شیمن جون دختر منم ستارگان میره برای انتخاب مدرسه خیلی مستاصل شدم میشه بگید از مهدوی راضی هستی یا نه زبانش به اندازه ستارگان قوی هست اگه وقت داشتی این ادرس ایمیلم هست یه سری سوال داشتم که ازتون بپرسم یه ادرس ایمیل بهم میدین بازم ممنونbesharat_sara@yahoo.com
سلام دوستان گلم پسرم امسال هفنمه علامه فرمانیه و مفید قیطریه قبول شده خواهس میکنم اگر در مورد این دو مدرسه اطلاعاتی دارید من رو راهنمایی کمید خیلی سردرگم شدم