2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 478981 بازدید | 4580 پست
راست میگی سوزی...خیلی سوت و کوره... از وقتی وایبر و... اومد این گروهها دیگه از بین رفت تقریبا... من تو یه تاپیکی بودم کلاس موسیقی برای بچه ها...تازه داشتم تو مباحث شرکت میکردم و لذت میبردم و با اعضضای گروه اشنا میشدم که ناگهان ...خوب اونا بیشتر همدیگه رو میشناختن و گروه جدیدی درست کردن...اینجا هم به همون سرنوشت دچار شده انگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام امروز اخبار داشت راجع به بد قولى بعضى مدارس غیر انتفاعى در اجراى برنامه هاى اموزشى ورزشى ومتفرقه که به والدین در ابتداى ثبت نام مى گویند ولى به آن عمل نمى کنند و گرفتن شهریه هاى نا متعارف وبیشتر از حد امکاناتى که ارائه مى دهند گزارشى پخش مى کرد ،خیلى تعجب کردم که اول از همه تصویرى از نماى بیرونى مدرسه خرد را نشان دادند!!! قابل توجه اینکه شهریه امسال مدرسه آفتاب آذرین ١٧میلیون ناقابل در سال تحصیلى ٩٤-٩٥مى باشد
سلام در مدارس خوب در مصاحبه والدین چه مسا ئلی براشون مهمه؟ چه چیز هایی سوال میشه؟چه حسا سیت هایی دارند؟ همین طور مصاحبه بچه ها ؟ شیمن جان لطفا در این مورد راهنمایی کنید.ممنون
سلام بهار جان من دخترم مهدوى مى ره ،اینجا کلا مى خوان ببینن خانواده سالمى از نظر ارتباطات بین پدر و مادر و فرزندان باشند و بچه توى محیط بى درد سرى باشه و مثلا در مدرسه دختر من از نظر مسایل اعتقادى و اخلاقى نظرات خانواده خیلى با مدرسه فاصله نداشته باشه و در ضمن بچه باهوش و مستقل باشه و مشکلات خاص رفتارى نداشته باشه و خواسته هاتون از مدرسه براشون مهمه ،چون مراجعه کننده زیاده معمولا بچه هاى شسته رفته تر رو مى گیرن و البته توى همه پایه ها ریزش هم دارن و بعدا اگر تشخیص بدن مثلا خانواده غر غرو یا بى بند و بار باشه یا بچه توان درسى یا هوش کافى نداشته باشه یا بى ادب باشه و مسایلى که در پذیرش اولیه احیانا از دستشون در رفته باشه یا خانواده ها بعضى خودشون رو یک مدلى نشون مى دن بعدا عوض مى شن ،اینا همه باعث مى شه احیانا یک نور چشمى در پایه بعدى جاى بچه مورد نظر رو بگیره پس کلا باید اینجا حواست جمع باشه و اینطورى نیست که وارد شدى دیگه همه چیز تمام باشه
سلام من دخترم میان پایه بردم عزیزم از تست پیش دبستان بى اطلاع هستم ولى میان پایه از دخترم امتحان فارسى ، ریاضى، زبان و هوش گرفتن،و البته از رفتار بچه طرز صحبت کردن و مودب بودن دخترم هم تعریف مى کردن به هر حال سیستم ورورد دختر من با سفارش و غیر روال عادى پذیرششون بوده ولى همون هفت خان رستم و گذروندیم. چون معمولامتقاضى بچه هاى سفارش شده براى میان پایه هم زیاد دارن و باز مجبورن انتخاب کنن
آفتاب آذرین زبان فرانسه و چینى آموزش مى ده و مى گه فوق برنامه هاش هم هزینه بر است ولى با این حال بازم از نظر منم زیاده و جاى تعجب داره بدیش اینه که هر کار متفاوتى هم که نسبت به بقیه مدارس بکنه چون تا ششم بیشتر کلاس ندارن نهایتا نیمه کاره رها مى شه و اخرش فایده اى نداره مگر کسى که قصد مهاجرت به کشور هاى فرانسه زبان داشته باشه
بهار خانم در مصاحبه از من و همسرم ... در مورد روشهای تربیتی دخترم پرسیدند ... نقاط قوت و ضعف او را پرسیدند ... چقدر و چگونه وقت گذاشته ایم ... چرا مهدوی را انتخاب کرده ایم .... چه انتظاراتی از مدرسه داریم .... روابطمان با اقوام و دوستان چگونه است و دخترمان چگونه است ....