2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جریان چیه??

اون اول که اومد راضی نبودم مامان بابام راضیم کردن کلی اومدن رفتن برنامه ریختیم حرف زدیم بیرون رفتیم کلی رویا ارزو اخرش که رسید سر مهریه همه چی خراب شد مامان باباش بیخیال شدن تقریبا ولی خودش ول نکرد کلی زنگ زد به مامانم بابام که بخدا خوشبختش میکنم مامان بابام دودل بودن صبحح یه چیزی میگفتن شب یه چیزی میگفتن نه به درد نمیخوره فراموشش کن جون میکندم تا یه ذره یادم میرفت باز دو روز بعدش میگفتن نه بزا حالا فکرامونو بکنیم دل من شده بود مسخره اونا

۴ ماه همینجوری علاف بودم تا اینکه کلا گفتن نه یه ماه بعدش بهم پیام داد که من هنوز بهت فکر میکنم اگه راضی باشی با خانوادت صحبت کنم بزارن دوباره بیایم تازه فراموشش کرده بودم فقط خدا میدونه چقد بهم سخت گذشت تا یادم رفت بهش گفتم نه  بیخیال شو من فراموش کردم همه چیو

۴ ماه همینجوری علاف بودم تا اینکه کلا گفتن نه یه ماه بعدش بهم پیام داد که من هنوز بهت فکر میکنم اگه ...

گفت  باشه هرجور که دوست داری خوشبخت شی ازش خبری  نبود تا چند هفته که یه روز مامانم گف  محمد زنگ زده گفته بزازین بیایم باهم حرف بزنیم باز دوباره شروع شد دو دل بودن مامان بابام هی میگفتن خوبه هی میگفتتن نه به درد نمیخوره هرچی زنگ میزد مامانم ردی میداد محلش نمیداد زنگ زد خونمون

گفت  باشه هرجور که دوست داری خوشبخت شی ازش خبری  نبود تا چند هفته که یه روز مامانم گف &nbs ...

مامانم شمارشو نمیشناخت جواب داد یه جوری محکم بهش گف نه برو دنبال زندگیت طفلک جا خورد گفت باشه فکر کردم رفت دیگه ولی شبش مامانش زنگ زد خونمون کلی با مامانم حرف زدن مامانم گف سه روز دیگه زنگ بزنین بعدسه روز باز زنگ زد بهشون گفتیم باشه تو عید بیاین که داداشم باشه  داداشم سربازه تو عید باز زنگ زدن مامانم گف نه الان کروناست باشه بعدا تا اینکه بالاخره دیشب اومدن

مامانم شمارشو نمیشناخت جواب داد یه جوری محکم بهش گف نه برو دنبال زندگیت طفلک جا خورد گفت باشه فکر کر ...

نشد:) نمیتونین تصور کنین چقد دیشب بد بود سر تیکه ها کنار نیومدن نه ما کوتاه اومدیم نه اونا همه چی خراب شد خرابه خراب خیلی ناراحتم بهم پیام داده با مامانت صحبت کن ولی مامانم اصن گوش نمیده فقط میگه نه دیگه تموم شد این وسط موندم الان چیکار کنم؟

ببین چون دوتا خانواده همدیگرو نمیخوان با کوچیکترین چیزی دعوا میشه ، کلا خیلی ازدواج مناسبی نیست  ، چند وقته خود پسر رو میشناسی ؟ خودش اخلاقو موقعیتش چجوریه ؟ آدمی هست که حرف دیگران روش تاثیر بذاره یا نه یعنی استقلال فکری داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز