2821
2789
نشد:) نمیتونین تصور کنین چقد دیشب بد بود سر تیکه ها کنار نیومدن نه ما کوتاه اومدیم نه اونا همه چی خر ...

وای من جای تو بودم دیگه جواب پسره نمیدادم با خانوادمم صحبت میکردم که یه تصمیم قطعی بگیرن یه روز اره یه روزنه ینی چی بگو بهشون مسخرتون نیستم که ولی بنظرم کلا بی خیال این ادم شو وقتی اینجوری گنار نمیان خانواده ها باهم ازدواج که کنیدبیچاره میشی 

معلومه ک دوست داره

خواهر منم دقیقا همینجوری شد . شبی ک میخاستن صحبت کنن برا وسیله هاش به توافق نرسیدن . دیگه داداشام اجازه نمیدادن بنده خدا حرفشو بزنه. مامانم به خواهرم گفت جوابشو بده پسر خوبیه. شش ماه مخفیانه باهم صحبت کردن تا خانواده ما اروم شدن . بعد ک اومد هر چی اینا میگفتن میگفت چشم . دیگه بحث نمیکرد . الان دو ساله میگذره . همه عاشقشبم .نظیر نداره . ماهه. انشالله ک شمام بهم برسید .با مامانت صحبت کن.حالا یخورده کوتاه بیاین اگه واقعا ارزششو داره

خدا جونم ، خودت هوای داداشامو داشته باش اخه اونا دنیامن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامان بابای من توقع زیادی ندارن این مامانش فقط به خودش فکر میکنه مهریه گفتیم۱۱۴ تا گفتن نه ۱۴ تا رسید به ۸۰ تا راضی نمیشد میگف ۷۲ تا اگه ۸۰ باشه من یا لباسشویی نمیگیرم یا از این دوقلوها میگیرم خودشم این وسط میگف تو بگو باشه من الان ناچارم باید خونمو از رهن دربیارم پول ندارم بعدا بهترشو واست میخرم

ببین چون دوتا خانواده همدیگرو نمیخوان با کوچیکترین چیزی دعوا میشه ، کلا خیلی ازدواج مناسبی نیست &nbs ...

خودشو ۷.۸ ماهی میشه میشناسم پسر بدی نیس موقعیتش خوبه ولی خب مامانش.... اخ مامانش تو دنیا فقط خودشو میبینه دلش نمیخواد هیشکی رو حرفش حرف بزنه

خودشو ۷.۸ ماهی میشه میشناسم پسر بدی نیس موقعیتش خوبه ولی خب مامانش.... اخ مامانش تو دنیا فقط خودشو م ...

اگر خودش تحت تاثیر مادرش باشه دنیا برات جهنم میشه ، اگر فکر میکنی اینطوریه بیخیالش شو 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش