2777
2789
عنوان

ختنه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 47 پست
من خودمم طرزفکرم همینه خیلیاهی بهم میگن چرادیرمیکنی میگم حالاکه انجام ندادم پس بهتر حداقل خودش فهمید ...

بزار دیگه 5 ساله بشه 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
بیهوش میکنن میبرن اتاق عمل ختنه ( دکتر جراحی میکنه) میکنن میارن تقریبا بیست دقیقه نیم ساعت طول میکشه ...

ولی من اصلادلم نمیخوادبچم بیهوش کنن وگرنه سکته میکنم..خب بنظرت همینجوری که بی حس میکنن بهترنیست درسته گریه میکنه بچه واسه آمپول ولی خب فک کنم بهترباشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیهوش میکنن میبرن اتاق عمل ختنه ( دکتر جراحی میکنه) میکنن میارن تقریبا بیست دقیقه نیم ساعت طول میکشه ...

بله با شربت یا اکسیژن که مواد خواب آور داره خواب عمیق میرن 

من پسر هام ام ار ای داشتن شربت دادن نیم ساعت عمیق خوابیدن 

یه عمل سر پایی هم داشتن با اکسیژن برای 20 دقیقه خواباندن شون 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
ولی من اصلادلم نمیخوادبچم بیهوش کنن وگرنه سکته میکنم..خب بنظرت همینجوری که بی حس میکنن بهترنیست درست ...

آخه این فرق داره بچه فکر میکنه دارن یه قسمت از بدنش رو میبرن و ترس داره با آمپول فرق داره 

آخه این فرق داره بچه فکر میکنه دارن یه قسمت از بدنش رو میبرن و ترس داره با آمپول فرق داره 

حالت من خیلی دارم از الان تو ذهنش کارمیکنم که مثلا اونجارو آقای دکتر میخوادخوشگل کنه فلان و اینا

ولی من اصلادلم نمیخوادبچم بیهوش کنن وگرنه سکته میکنم..خب بنظرت همینجوری که بی حس میکنن بهترنیست درست ...

توی بیمارستان ها انجام نمیدن بیحسی مگه ببریم مطب اونم دکتر حاذق و چند نفرم باشن که بچه نترسه یا اگه ترسید نگهش دارن و اینکه بچه میبینه و تو ذهنش میمونه ...نمیدونم بخدا دوس ندارم براش خاطره بد بشه،،،من پسرمو یکسال ونیمش بود بردم فوق تخصص جراحی کودکان گفت بچه بالای یکسال رو باید بیهوش کرد،

ناگهان چه زود دیر شد

خداخودش حافظ بچه هامون باشه من الان بهش فکر میکنم قلبم تندمیزنه

بله،ولی چاره نیست،بنظرم بیهوش(یا به قول دوستمون ب خواب عمیق)باشن بهتره تا اینکه یه عمر اون صحنه تو ذهنشون بمونه،..بازم هرچی خدا بخواد

ناگهان چه زود دیر شد

بله با شربت یا اکسیژن که مواد خواب آور داره خواب عمیق میرن  من پسر هام ام ار ای داشتن شربت داد ...

عزیزم منم پسرم ام ار ای داشت ولی بخاطر مشکل تنفسی نتونستن اون شربت بدن وبخوابونن‌ وکلا بیخیال ام ار ای شدن وخداروشکر خودش روبه بهبوده،اگه اشکالی نداره میتونم بپرسم مشکل بچه هاتون چیه؟اگه دوس نداری جواب نده

ناگهان چه زود دیر شد

واای برمن سهل انگاری کردم

نه عزیزم خودتو سرزنش نکن،من یه مادری رو درمانگاه دیدم میگفت پسرمو ده روزگی ختنه کردم و الان که پنج سالش بود یه مشکلی براش پیش امده بود که دکتر گفته بود اصلا نباید زود ختنه میکردید والان‌ شما تا اخر عمر مدیون بچتون هستید چونکه التش اسیب دیده و درستم نمیشه،(حالا دقیقا نمیدونم چ اسیبی و به چ دلیل)ولی میگفت یه ایرادی داشته که دکتری که ختنه کرده متوجه نشده واین باعث نقص همیشگی بچه شده

ناگهان چه زود دیر شد