سلام بچه ها من پسرم سه سال و نیم داره وقتی که شش ماه داشت برای ختنه بردم گفتن که اگه الان بکنه بد در میاد و صبرکنید دوسالش بگذره و من تاحالا نبردم بنظرتون خیلی اذیت میشه شماها بچه هاتون رو تاحالا تو این سن بردین؟؟
یا باید زیر دو ماه باشه یا دیگه اینقدر بزرگ بشه که حرفت رو بفهمه
بیشترا 5 سالگی میکنن
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سلام منم پسرم سه سالشه هنوز ختنه نکردم،همه میگن دیره،ولی یه دکتر بهم گفت بزار الت تناسلیش رشد بکنه که به قول شما اگه عیب وایرادی داشت مشخص بشه،حالا هم دیگه متوجه میشه،بخدا نمیدونم چیکار کنم،تازه بردم بیمارستان گفتن باید بیهوش بشه بیشتر ترسیدم فعلا بیخیال شدم😥سنتی هم که وحشتناکه
من جفت پسران رو قبل پنجاه روز انجام دادم پیش جراح زیبایی حلقه گذاشتم،ولی هر دوتاشون بد درومد وکج ادرار میکنند سعی کن جراحی بکنی،هرچی زودتر ببری بهتره البته بزار کرونا تموم بشه،قدیما تمام پسرا چهار پنج سالگی ختنه میشدند،
گفتم که یکبارتو شش ماهگی بردم گفت دکترالان وقتش نیست
شش ماهگی دیره از 7 روزی تا دو ماهگی میکنن
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده
من جفت پسران رو قبل پنجاه روز انجام دادم پیش جراح زیبایی حلقه گذاشتم،ولی هر دوتاشون بد درومد وکج ادر ...
کج ادرار کردن طبیعی به خاطر حلقه یا بخیه نیست
بچه بزرگ هم که دیگه حلقه نمیزارن بچه بالای 40 روز حلقه نمیزارن میگن خوب جوش نمیخوره
واای یه همدردپیداکردم من خیلی نگرانم..میسه بیشترتوضیح بدی که منظور از بیهوشی چیه و فرقش با سنتی
مال پسر شما فقط جراحی میشه که فکر کنم اگر صاف نخوابه بیهوش میکنن
جراحی همون بخیه زدن هست
حلقه فقط برای بچه های زیر 40 روز هست که دیگه با سوزن نخ بخیه نمیشه حلقه میاندازن گوشت دورش خون بهش نمیرسه میافته
واای یه همدردپیداکردم من خیلی نگرانم..میسه بیشترتوضیح بدی که منظور از بیهوشی چیه و فرقش با سنتی
بیهوش میکنن میبرن اتاق عمل ختنه ( دکتر جراحی میکنه) میکنن میارن تقریبا بیست دقیقه نیم ساعت طول میکشه ولی توبیش اینه دیگه بچه متوجه نمیشه،ولی من شنیدم بیهوشی روی ذهن بچه تاثیر بد داره ضریب هوشیش پایین میاد برای همین ترسیدم ولی یه پرستار میگفت اشتباه میکنی این فقط یه خواب اور بهش میدن نه اون بیهوشی که ادم بزرگا میگیرن،سنتی منطورم مثل گذشته ها که افراد محلی (دکتر نیستن ها)بچه رو ختنه میکنن