من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
عزیزم من کلی عرض کردم حتی به فرض شاغل بودنش واقعا این سن مناسب قبول مسولیت به این سنگینی نیست. من خ ...
بله.بستگی به شرایط هرشخصی داره ازدواج.مثلا منی ک ازادی نداشتم ک تیپ بزنم یا ارایش کنم یا کلاس برم یا با دوستم برم بیرون یا سیمکارت نداشته باشم یا مامانم هی میگفت زودتر شوهر کن دیگه چطور میتونستم از مجردیم استفاده کنم ولذت ببرم؟.اگه من تو همه اینا ازاد بودم وخانواده پایه ای داشتم قطعا هیچ وقت به ازدواج فکر نمیکردم
بله.بستگی به شرایط هرشخصی داره ازدواج.مثلا منی ک ازادی نداشتم ک تیپ بزنم یا ارایش کنم یا کلاس برم یا ...
همسرت نظامیه؟
ان شا الله اگه دوست داری میشه.به اون خوبیم نیست ها خخ من ۵ماهه عروسی کردم شوهرم هر سه روز یه بار شیف ...
عزیزم متاهلم❤
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
بله.بستگی به شرایط هرشخصی داره ازدواج.مثلا منی ک ازادی نداشتم ک تیپ بزنم یا ارایش کنم یا کلاس برم یا ...
عزیزم ببین من تا لیسانسم رو بگیرم مامانم اجازه نمیداد سبیلم رو بردارم...هیچوقت نمیزاشت ارایش کنم.هیچ جا نمیزاشت برم فقط دانشگاه و مدرسه.هیچ امکاناتی هم نداشتم.خدا شاهده چند بار مجبور شدم تو حموم درس بخونم چون مهمان داشتیم و من جایی برای درس خواندن نداشتم.از نطر مالی هم ضعیف بودیم.ولی به خاطر اینده ام نشستم از لحظاتم استفاده کردم درسم رو خوندم فوق لیسانس گرفتم.شاغل شدم و با یه مرد ایده ال ازدواج کردم.در سن ۲۴ سالگی.الانم همه چی دارم.
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت