2789
عنوان

ده ۸۰ بیان 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 111 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم ببین من تا لیسانسم رو بگیرم مامانم اجازه نمیداد سبیلم رو بردارم...هیچوقت نمیزاشت ارایش کنم.هیچ ...

اینده هرکس یه جوریه عزیزم.من امیدی به درس خوندنم نداشتم چون بابام میگفت دانشگاه نمیزارمت بری.مامانمم راه به راه باهام دعوا میکرد میگفت ایشالا یا بری خونه بخت یا خونه اخرت.ترشیده.دیگه فکرشو بکن من مثل افسرده ها شده بودم همیشه لباسام سراپا مشکی.اصلا شور ونشاط نداشتم تو جمع تو خودم بودم همه بم میگفتن خیلی گوشه گیری همیشه مامانم دعوام میکرد یه روز نبود ک بدون گریه بخابم.اصلا علاقه به رنگای شاد ودخترونه نداشتم.ولی الان ک ازدواج کردم روحیه ام یکم بهترشده شاد شدم دیگه مشکی نمیپوشم همش رنگای روشن وشاد زیاد جنگ عصاب ندارم وخیلی چیزای دیگه ک قبلا داشتم.نمیگم ازدواج خوبه وعالیه چون مشکلات ودعواهای خودشم داره ولی برای من بهتر از دوران مجردیمه بین بد وبدتر من بد رو انتخاب کردم

اینده هرکس یه جوریه عزیزم.من امیدی به درس خوندنم نداشتم چون بابام میگفت دانشگاه نمیزارمت بری.مامانمم ...

خوشبخت بشی عزیزم😍

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عه شوهرت شغلش چیه 

آزاد البته میخواست وارد نظام بشه نشد

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)