2821
2789
دقیقا همشون ی گروهن ملتو فقط سرکار میذارن.البته ۹۸درصد هم برا بیکاری ...این مزخرفا رو دنبال میکنن.هم ...

وای وای فقط پویان مختاری که با کلی بدهی و دزدی از پیک موتوری بودن رفته اسپانیا خونه خریده با پول مردم حناق شه به گلوش

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای وای فقط پویان مختاری که با کلی بدهی و دزدی از پیک موتوری بودن رفته اسپانیا خونه خریده با پول مرد ...

داداششم دزد بود اسمش اخوان بود رفته بود کلی طلا دزدیده بود.همشون داغونن واقعا ازشون متنفرم خیلی کثیفن.فقط الگو منفی ان همین.

آره خب  هر کسی شخصیت خودشو داره به من ربطی نداره کی هر... هست یا نیست، ولی هر چی که هست خلافشو ...

ایا این درسته ک مثلا ی ادم بیاد دروغگو و خیانت کار و بد و...باشه بعد با افتخار بگه ک من خود واقعیمم؟ینی هر انسانی با بدترین خصلتها بیاد به همه اعلام کنه چقد وقیحه ینی ادم خوبیه؟نباید ادم رو خودش کار کنه ک صفات خوبیو کسب کنه و ب اون خوبیهاش افتخار کنه.یه خودِخوب واقعی هنره ن ی ادمی ک هنجارای اخلاقیو بشکنه و افتخار کنه خوده واقعیشه.وگرن شیطان هم خود واقعیشه دیگ.هر چند من خودمم ب عنوان ی انسان مسلما عادتهای بدی دارم ولی خب باید ادم رو عیباش کار کنه و بهترینها رو برا خودش بخاد.اونوقت دیگ هیشکیو نمیشه تو دنیا جمعش کرد ک هر کی هر غلطی کنه بگ من خود واقعیمم با افتخار

😂😂😂😂😂والا  من همه رو خوب میبینم 🤦🏻‍♀️😂

شما گلی عزیزم ولی میدونید که ندا یاسی افغانیه وهمه کلیپاشم توهین به ایرانیاس چرا این همه درباره اش بحث میکنن موندم😮

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
مگ برا دوست اشنا زندگی‌ میکنیم؟؟؟

واسه هرکی زندگی میکنی بکن فقط روانپریش ها رو فالو نکن که کم کم شبیه شون میشی ، نظرم درباره فالوورهای ادم ها روانی اینه که شبیه اون فرد هستن یا دوست دارن شبیه بهش بشن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
ایا این درسته ک مثلا ی ادم بیاد دروغگو و خیانت کار و بد و...باشه بعد با افتخار بگه ک من خود واقعیمم؟ ...

درسته 👍🏻

ولی خب همه جور انسانی با همه جور شخصیتی وجود داره، 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
شما گلی عزیزم ولی میدونید که ندا یاسی افغانیه وهمه کلیپاشم توهین به ایرانیاس چرا این همه درباره اش ب ...

پیج معالجه رو ببین فیلم شناسنامه پاسپورتو کارت ملیش هست کاملا ایرانیه عرب جنوبه ایرانه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
ولی واقعا مسخرست فالو کردنش زوره طرف با فحش ونشون دادن بدنش پول بگیره و معروف شه.

طرفداراشون هم ادمای اصیل و درست و حسابی ک نیستن..یا ساده و زود باورن.یا تازه ب دوران رسیده و داغون و خیلیام بچها هستن یا مثل خودشونن...دقت کنی تو لایو ها ادمایی که بالا میان چه مدلن حساب کار دست بققیه میاد.کارشون فقط فحش هست و خیانت و دعوا و همه هم عیین هم.😐😐همه چیشونم فیکه.

شما گلی عزیزم ولی میدونید که ندا یاسی افغانیه وهمه کلیپاشم توهین به ایرانیاس چرا این همه درباره اش ب ...

مرسی نظر لطف شماست 😍❤️

فکر کنم مادرش افغان هست و باباش ایرانیه. من راستش زیاد کلیپاشو نمیبینم

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792